PRE 2 DECENIJE FOTOŠOP OD NJEGA NAPRAVIO RUGOBU: Predviđali mu da će biti PROĆELAV I BEZ ZUBA, a on je i dalje MEGA FRAJER (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

TOP FRAJER

PRE 2 DECENIJE FOTOŠOP OD NJEGA NAPRAVIO RUGOBU: Predviđali mu da će biti PROĆELAV I BEZ ZUBA, a on je i dalje MEGA FRAJER (FOTO)

Fudbal -

Slavnom engelskom fudbaleru davne 1998. godine predviđali su da će 20-tak godina kasnije biti proćelav i krezub, a on je i dalje frajer za kojim žene širom sveta uzdišu.

Očigledno su se Englezi malo zaigrali u fotošopu, te su od modne ikone na fudbalskim terenima napravili pravu rugobu.

foto: Pritnscreen/Instagram

Proćelav, sede kose i bez zuba je jedna fotografija, a na drugoj je u nešto 'starijem izdanju' i tu opet ne liči na sebe. Mnogi su čak prokomentarisali da je u pitanju ljubomora onog koji je te fotke kreirao u fotošopu, jer je još i tada bio frajer za kojim žene seku vene.

foto: Pritnscreen/Instagram

A ni sada se, kada su žene u pitanju, ništa nije promenilo. Možda se samo broj nežnijeg pola koji uzdiše sa njim povećao, ali on je i dalje top frajer iako gazi petu deceniju.

Godine na njemu nisu ostavile traga, sem pokoje bore na licu, slavni Englez i dalje poseduje onaj šarm kojim je plenio u najboljim godinama.

Ako dosad niste pogodili, u pitanju je - Dejvid Bekam.

1 / 11 Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuveni engleski fudbaler, nedavno je bodrio Novaka Đokovića na Vimbldonu. Pre jednog od Novakovih mečeva u Londonu njih dvojica su imali prijatan susret, a obojica su se time pohvalili na društvenim mrežama.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track