CRVENA ZVEZDA PUSTILA U PRODAJU "PREMIJUM SEZONSKE KARTE": Paket ulaznica za Ligu šampiona i sva domaća takmičenja!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ne propustite

CRVENA ZVEZDA PUSTILA U PRODAJU "PREMIJUM SEZONSKE KARTE": Paket ulaznica za Ligu šampiona i sva domaća takmičenja!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda se može pohvaliti istorijskom sezonom u kojoj se prvi u Evropi plasirao u grupnu fazu Lige šampiona.

sezonska Crvena zvezda
foto: Printskrin

U klubu su se pobrinuli za nove momente za pamćenje, pustili su u onlajn prodaju „PREMIJUM SEZONSKA“ kartu za sezonu 2023/24 koja uključuje paket karata za grupnu fazu Lige šampiona i sezonsku kartu za sva domaća takmičenja.

I to nije sve, onlajn kupovinom PREMIJUM sezonske karte svi zaljubljenici u crveno-bele boje ostvaruju uračunat popust od 1.000 dinara i to bez čekanja u redu i gužvi.

Iz Ljutice Bogdana poručuju:

"Zvezda je naša porodica, a navijači su oduvek bili 12. igrač na terenu. Bezbroj puta smo pokazali da zajedno možemo da pišemo istoriju. Puna Marakana je želja svih nas zato vas pozivamo da već sada i na vreme obezbedite vaše PREMIJUM sezonske ulaznice putem LINKA.

Hajde da svi doživimo mnogo novih momenata za pamćenje, stvarajmo ih zajedno!

PREMIJUM sezonske ulaznice pružaju navijačima mogućnost da obezbede svoje mesto na severnoj, zapadnoj ili istočnoj tribini stadiona “Rajko Mitić” za sve utakmice koje će prvotimci Zvezde odigrati na domaćem terenu u Superligi Srbije, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona.

Sjajni rezultati, koje je naš klub ostvarivao prethodnih godina u Ligi Evrope i Ligi šampiona su doveli crveno-bele u poziciju da su osigurali mesto u trećem šeširu u momentu kada još uvek nisu bili poznati svi učesnici Lige šampiona za predstojeću sezonu. Jedno je sigurno, a to je da nas očekuju tri kvalitetna meča protiv atraktivnih protivnika u kojima ćemo se boriti za novo evropsko proleće.

Navijače našeg kluba koji su u prošloj sezoni pokazali vernost kupovinom sezonske karte za domaće prvenstvo, naš klub će za istinsko zvezdaštvo nagraditi znatno nižim cenama PREMIJUM sezonske karte i na taj način im se zahvaliti za podršku u takmičarskoj godini koja je za nama. Jedini uslov je i da u sezoni 2023/24 budu članovi kluba, a ulaznice su dostupne na LINKU.

sezonska Crvena zvezda
foto: Printskrin

Ukoliko niste bili sezonci prethodne godine, pravi momenat da se to promeni je upravo sada! Naš klub je odlučio da kupovinu PREMIJUM sezonskih karata omogući svim zvezdašima uz kupljenu članarinu za sezonu 2023/24. Ispunjene tribine i nove evropske pobede su san svih nas, a od mesta na svakoj utakmici Crvene zvezde na Marakani vas deli samo nekoliko klikova putem LINKA.

sezonska Crvena zvezda
foto: Printskrin

Utakmice Crvene zvezde, a naročito u Ligi šampiona su uspomene za ceo život. Kako bi verna zvezdaška publika ponela najlepša sećanja i u želji da svima omogući najveći komfor tokom boravka na stadionu „Rajko Mitić“ naš klub će unaprediti infrastrukturu. U planu je kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine smanjiti u cilju sprečavanja stajanja tokom trajanja utakmice.

KUPI KARTU ONLAJN I UŠTEDI 1000 DINARA ZA NOVE ZVEZDANE MOMENTE!

sezonska Crvena zvezda
foto: Printskrin

PREMIJUM sezonske ulaznice su dostupne svim zvezdašima koji su članovi našeg kluba i u sezoni 2023/24!

Kako bismo se na pravi način odužili prošlogodišnjim vlasnicima godišnjih karata, kupovina sezonskih ulaznica, koje neće uključivati utakmice grupne faze Lige šampiona će biti omogućena, a o svim informacijama ćete biti blagovremeno obavešteni.

KAKO DO PREMIJUM SEZONSKE KARTE?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track