SA OSAM GODINA SAM DILOVAO DROGU! ŠOK izjava slavnog fudbalera - bio zlostavljan kao dete, a evo kako je izašao iz "PAKLA"!
Foto: Profimedia

jezivo

SA OSAM GODINA SAM DILOVAO DROGU! ŠOK izjava slavnog fudbalera - bio zlostavljan kao dete, a evo kako je izašao iz "PAKLA"!

Fudbal -

Čuveni fudbaler Dele Ali izneo je šokantne detalje iz detinjstva, i tako šokirao ceo svet.

Naime, on je priznao da je bio seksualno zlostavljan kad je bio dete, a jezive tvrdnje izneo je u podkastu sa Gerijem Nevilom, čuvenim fudbalerom.

„Sa šest godina sam bio zlostavljan. Onda sam poslat u Afriku da se naučim disciplini, pa sam vraćen nazad. Sa sedam sam počeo da pušim, a sa osam sam počeo da prodajem drogu. Jedna starija osoba mi je rekla da nikad ne bi zaustavili klinca na biciklu i tako bih vozio okolo as loptom, a ispod bih imao drogu. Sa 11 sam visio sa mosta zbog nekog lika sa imanja pored. Odraslog čoveka“, rekao je Ali, a preneo Skaj Sport.

Pakao kroz koji je prolazio prestao je u momentu kad je bio udomljen. Tada su se stekli uslovi da postane fudbaler, te je tako izbegao put koji vodi u kriminal.

„Do 12. godine sam udomljen i od tada sam imao sjajnu porodicu“, rekao je Ali, koji je ove godine bio šest nedelja na rehabilitaciji zbog korišćenja tableta za spavanje i alkohola.

Podsetimo, tokom karijere Ali je nastupao za MK Dons, odakle je prešao u Totenhem da bi kao pozajmljeni igrač Evertona prošlu sezonu proveo u Bešiktašu.

Kurir sport

Bonus video:

00:58

Ljubinko Drulović u Usijanju dana o fudbalskoj reprezentaciji Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track