ARSEN VENGER PROŠETAO MLADU MISTERIOZNU BRINETU: Njoj se otkopčao brus, pa nastao haos na plaži! (FOTO)
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

letovanje

ARSEN VENGER PROŠETAO MLADU MISTERIOZNU BRINETU: Njoj se otkopčao brus, pa nastao haos na plaži! (FOTO)

Fudbal -

Arsen Venger nije za bacanje, kako u svetu fudbala, tako i u svetu zavodnika.

Vremešni fudbalski stručnjak Arsen Venger, koji ima 73 godine, prošetao je misterioznu i seksepilnu brinetu na letovanju u Mikonosu. Francuz je izazvao veliku pažnju na plaži, međutim, slavu mu je uzela njegova izabranica.

Lepa brineta, koja je najmanje četiri decenije mlađa od Arsena Vengera, imala je problema sa gornjim delom kupaćeg kostima. Nikako nije mogla da ga zakopča, a plašila se da joj ne ispadnu grudi.

Arsen Venger
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

To nije nimalo uzbudilo Arsena Vengera, pa je njegovoj izabranici u pomoć priskočila jedna devojka sa plaže i uspela da joj pomogne i tako smiri grudi.

Posle muke koje je imala Arsenova izabranica nastavila je da se sunča, dok je nekadašnji trener Arsenala otišao da se brčka.

Arsen Venger
foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Po povratku na ležaljke, jedna dama se sunčala u toplesu, baš pored Arsena i njegove izabranice, međutim to nije uticalo na Francuza. Svu pažnju je i dalje posvećivao mladoj brineti.

1 / 14 Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Arsen Venger je razveden već dugi niz godina. Od svoje supruge Ani Brosterhaus sa kojom ima već odraslu ćerku Leu, sudski se rastao 2015. godine, nakon što su bili u braku pet godina.

Legendarni menadžer Arsenala napustio je Tobdžije 2018. godine nakon 22 godine staža u kojima je osvojio tri titule u Premijer ligi i sedam FA kupova. U novembru 2019. godine, Francuz je imenovan za šefa za globalni razvoj fudbala u FIFA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja