IGOR DULJAJ UOČI STARTA SEZONE O PRELAZNOM ROKU I CRVENOJ ZVEZDI: Neka nas otpisuju, možda je to i dobro
Foto: www.partizan.rs

Trener Partizana pred start sezone

IGOR DULJAJ UOČI STARTA SEZONE O PRELAZNOM ROKU I CRVENOJ ZVEZDI: Neka nas otpisuju, možda je to i dobro

Fudbal -

Trener Partizana Igor Duljaj osvrnuo se na dvonedeljne pripreme provedene u Sloveniji.

Crno-beli su odigrali četiri kontrolne utakmice, dve dobili protiv slovenačkih niželigaša, a izgubili od češkog Bohemijansa i austrijskog Šturma.

Utisak je da Partizan nije kompletirao tim, o čemu je pričao šef struke crno-belih.

"Vremena nema, ali što pre dođu biće mnogo lakše. Verujem da će klub učiniti sve da igrači dođu, neću da govorim o imenima, nije korektno, jer ti igrači imaju svoje klubove. U toku su pregovori, tražio sam da se proces dovođenja igrača ubrza. To je jedino što mogu da vam kažem."

Duljaj nije dao konkretan odgovor na pitanje koje su pozicije prioritetne, već podsetio na još jedan problem - onaj sa bonusima.

"Moramo da imamo u vidu činjenicu da nam je potreban bonus što se tiče prvenstva. Da gomilamo igrače može da bude i dobro i loše, zavisi iz kog ugla gledate. Treba da tražimo ono što nam je u ovom trenutku potrebno. Koje su to pozicije? Vi sa strane to možete bolje da vidite tako da možda čak i vi znate bolje od mene, ali da ne pričamo o pozicijama, kao što sam već rekao klub radi na tome i neke igrače očekujem već sledeće nedelje."

I dok Partizan još radi na pravljenju tima za narednu sezonu, Crvena zvezda je odradila gotovo ceo posao, a pokazalo se na turniru u Rusiji da to trenutno izgleda odlično.

"Odlično su se pojačali, drago mi je zbog toga. Što jači rivali, to ćemo bolje videti gde smo mi. Nisam gledao koga su sve dovodili, ali znam da su se pojačali."

Mnogi su Partizan zbog toga već sada otpisali iz šampionske trke, a nije mali broj onih koji mu predviđaju veliku borbu za drugu poziciju.

"Iskren da budem niti čitam niti slušam. Imam oči, mogu da vidim šta imam, a šta nemam. Neka nas otpisuje ko god hoće, možda je to i dobro. Ne znam šta da vam kažem. Ne opterećujem se."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track