REČI KRISTIJANA RONALDA IZAZVAĆE BURNE REAKCIJE: Otvorio sam PANDORINU KUTIJU, evropski fudbal je u padu, neću se vraćati tamo!
Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

otvoreno

REČI KRISTIJANA RONALDA IZAZVAĆE BURNE REAKCIJE: Otvorio sam PANDORINU KUTIJU, evropski fudbal je u padu, neću se vraćati tamo!

Fudbal -

Fudbaler Al Nasra iz Saudijske Arabije Kristijano Ronaldo otkrio je da nema nameru da se vraća u Evropu.

Njegov tim u prijateljskom susretu doživeo je debakl od Selte iz Viga (0:5), ali uprkos tome Ronaldo tvrdi da je od evropskih liga samo Premijer liga zadržala kvalitet, dok su ostala takmičenja u velikom padu.

"Neću se vraćati u Evropu, ta vrata sam potpuno zatvorio. Meni je 38 godina, ali i evropski fudbal je dosta izgubio na kvalitetu. Jedino što vredi je Premijer liga, ona je daleko ispred drugih. Moja Portugalija ima dobru ligu, ali to nije top nivo, španska liga je sve gora... Siguran sam da se neću vraćati u Evropu".

Portugalaca ne privlači ni američka MLS liga u kojoj će karijeru nastaviti njegov veliki rival Lionel Mesi.

"Liga u Saudijskoj Arabiji je jača od američke MLS lige", tvrdi Ronaldo.

Usledio je komentar koji će izazvati burne reakcije fudbalske javnosti.

"Ja sam taj koji je otvorio Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji i sada svi žele da odu tamo. Setite se da je italijanska liga bila mrtva i onda sam ja potpisao za Juventus i oživeo je. Znam da će i u Arabiji isto da se desi i da će sledeće godine još više dobrih igrača da dođe" tvrdi Portugalac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track