MITROVIĆ OTPUTOVAO SA FULAMOM U AMERIKU: Ništa od bojkota kluba
Foto: JAMES FEARN/PPAUK / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pomirio se sa situacijom

MITROVIĆ OTPUTOVAO SA FULAMOM U AMERIKU: Ništa od bojkota kluba

Fudbal -

Aleksandar Mitrović, stalni reprezentativac Srbije i igrač Fulama, ipak je otputovao u SAD sa svojim klubom, zbog letnje turneje Premijer lige po toj zemlji, uprkos pretnjama da to neće uraditi.

Mitrović je rekao svojoj rodbini i najbližima da neće više igrati za tim sa Krejven Kotidža, pošto je uvređen ponašnjem glavnog lica u klubu, Tonija Kana. Samim tim, doneo je i odluku da ne ide u SAD, ali su ga njegovi agenti ipak ubedili da je promeni.

Navijači londonskog kluba su podeljenog mišljenja oko transfera njihovog pulena. Neki ga oštro osuđuju zbog želje da napusti klub i svoju karijeru preseli u Saudijsku Arabiju,odnosno Al Hilal, dok drugi deo je ipak uz njega, i smatra da se čelnici kluba sramno ponašaju prema Mitroviću.

"Poštujte njegove želje, pustite ga", "Neka radi čovek šta hoce, ne ubeđujte ga da ne ide u Al Hilal", "Mitrovic želi da ide, pokažite malo dostojanstva, pustite ga da ide", neki su od komentara koji kritikuju upravu kluba sa obale Temze.

Mitrović je imao 14 golova i jednu asistenciju na 24 utakmice u engleskoj ligi ove sezone, iako je pretrpeo suspenziju od 8 utakmica, zbog odgurivanja arbitra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track