SVE ŠTO JE DOŽIVEO, SAN JE SVAKOME KO VOLI ZVEZDU! Fudbaler posle 13 godina otišao sa Marakane, klub se oprostio emotivnom porukom
Foto: Starsport

ZVANIČNO

SVE ŠTO JE DOŽIVEO, SAN JE SVAKOME KO VOLI ZVEZDU! Fudbaler posle 13 godina otišao sa Marakane, klub se oprostio emotivnom porukom

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je emotivnu poruku Strahinji Erakoviću koji će karijeru nastaviti u Zenitu.

Mladi defanzivac potpisao je za ekipom iz Sankt Peterburga ugovor na četiri godine uz mogućnost produžetka i na petu sezonu.

Prema pisanju medija, za prodaju Erakovića crveno-beli su zaradili 7 miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje.

"Zvezdaškoj publici najbrže i najdublje u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-belom dresu. Takav je bio početak Strahinje Erakovića, koji će se nakon 13 godina oprostiti od Crvene zvezde, barem za sada, jer Zvezdina deca ostaju Zvezdina do kraja života.

Popularni Čupa je 2010. godine došao u Crvenu zvezdu kao devetogodišnjak, prošao kompletnu Omladinsku školu našeg kluba, dočekao da obuče najdraži dres kao prvotimac i da ga nosi na 139 mečeva, osvoji tri vezane duple krune, dva puta prezimi u Evropi... Sve što je Eraković doživeo na Marakani, san je svakome ko voli fudbal i našu Zvezdu.

Hvala na svemu, srećno u nastavku karijere, a vrata stadiona "Rajko Mitić" su ti uvek širom otvorena, Čupo!", navedeno je u objavi Crvene zvezde.

U međuvremenu, Eraković je predstavljen u Zenitu. Ruski klub je fudbaleru poželeo da nastavi niz sa trofejima koji je započeo u Zvezdi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track