OLAJINKA DVA PUTA POGAĐAO PROTIV FJORENTINE: Očekivao sam da će biti malo teže - želimo da nastavimo u istom ritmu i u nedelju!
Foto: Nemanja Nikolić

PRIJATELJSKI MEČ

OLAJINKA DVA PUTA POGAĐAO PROTIV FJORENTINE: Očekivao sam da će biti malo teže - želimo da nastavimo u istom ritmu i u nedelju!

Fudbal -

Piter Olanjinka je i na prijateljskoj utakmici protiv Fiorentine potvrdio kvalitet i sa dva gola pokazao da će biti veliko pojačanje Crvene zvezde u predstojećoj sezoni.

- Utakmica je bila veoma dobra, očekivao sam da će biti malo teža. Uradili smo sve kako smo želeli, brzo i efikasno. Zadovoljan sam što sam postigao dva gola. Utakmica je išla u smeru u kom smo želeli, svi smo srećni i zadovoljni zbog rezultata – istakao je Olanjinka.

Zvezda - Fjorentina, Fjorentina, Crvena Zvezda
foto: Nemanja Nikolić

Opisao je sjajni napadač i situaciju kada se po drugi put na meču upisao u listu strelaca.

- Nisam očekivao da će Mitrović poslati loptu ka meni, mislio sam da će šutirati, ali lopta je stigla do mene i uputio sam udarac levom nogom. Golman Fiorentine je pokušao da sačuva gol, ali sam bio malo brži od njega, što je bilo dovoljno za novi pogodak.

Šaljivo je Olanjinka prokomentarisao i da mu se više svideo gol Krasoa.

- Mislim da je gol Krasoa bolji od mog.

Dao je sjajni napadač odgovor i na pitanje da li već u nedelju navijači mogu da očekuju nastavak golgeterske serije.

- Videćemo u nedelju, ostaćemo fokusirani, verujemo u pobedu i daćemo sve od sebe da je i ostvarimo – istakao je Piter Olanjinka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track