"POSLE SVIH GODINA KOJE SMO PROVELI ZAJEDNO LUKAKU ME RAZOČARAO" Lautaro otvorio dušu: Zvao sam ga tokom haosa, nije se ni javio!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

puklo prijateljstvo

"POSLE SVIH GODINA KOJE SMO PROVELI ZAJEDNO LUKAKU ME RAZOČARAO" Lautaro otvorio dušu: Zvao sam ga tokom haosa, nije se ni javio!

Fudbal -

Fudbaler Intera i reprezentativac Argentine Lautaro Martinez priznao je da je razočaran u svog doskorašnjeg saigrača i prijatelja Romelua Lukakua.

Lukaku je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Interu, ali nije se proslavio. Zbog brojnih povreda koje su ga mučile bio je totalno van forme.

Kako Čelsi više na njega ne računa, Lukaku je krenuo u potragu za novim klubom. Bez znanja Intera pregovarao je o prelasku u Juventus, iako je ranije izjavio da nikada neće otići u torinski klub ili Milan.

Ovaj potez Belgijanca razočarao je navijače milanskog kluba i njegovog saigrača Lautara Martinaza.

"Romelu me razočarao, istina je. Pokušao sam da ga pozovem tokom tog haosa, ali mi se nikada nije javio, kao što se nije javio ni ostalim saigračima. Razočaran sam, nakon toliko godina koje smo proveli zajedno. Međutim, to je njegov izbor. Želim mu sve najbolje, mada nisam očekivao ovakvo ponašanje", iskren je bio Martinez.

Kurir spot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track