POPOVIĆ SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Doskorašnji golman poslao emotivnu poruku navijačima
Foto: partizan.rs

Zvanično kraj

POPOVIĆ SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Doskorašnji golman poslao emotivnu poruku navijačima

Fudbal -

Aleksandar Popović, sada već bivši golman Partizana, u četvrtak se oprostio od crno-belih, povodom njegovog odlaska iz kluba.

Svoju karijeru mladi čuvar mreže nastavlja u Slovačkoj, tačnije u ekipi DAC Dunajske Strede, a zbog toga je poslao poruku navijačima Partizana.

"Pre svega, želeo bih da se zahvalim svima, a moram početi sa Saletom Tomićem – kondicionim trenerom koji je imao ogroman uticaj na moj razvoj nakon prelaska u prvi tim, a zatim i svakom treneru iz omladinske skole Partizana i Teleoptika, kao i svakom treneru u prvom timu Partizana, na posvećenosti i svim savetima koje su mi dali. I, naravno, svakom treneru golmana počevši od Nemanje Jovšića, sa kojim sam najduže radio.

Hvala svim ljudima u Sportskom centru "Partizan – Teleoptik" koji su se brinuli o meni i mojim saigračima, ljudima koji su održavali terene, portirima, svim ženama koje su sređivale sobe i brinule se da sportski centar bude čist i uredan. Hvala ekonomima – Radetu i Daretu, našim fizioterapeutima i doktorima! Posebno hvala Gagiju koji mi je pomagao da moj život i van sportskog centra bude lakši. I, naravno – Bilji Obradović, Šljuki i Vučini, koji su se trudili da sve naše zahteve maksimalno ispune!

Na kraju – hvala svim navijačima Partizana na podršci i na kritikama. Možda ovo nisu najbolja vremena za naš klub, ali oni su bili tu da sve to proživimo zajedno i zbog toga, još jednom, neizmerno HVALA!

U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim! Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme – i za mene i za klub – pre nego što se sretnemo ponovo! Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo! Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni! Još jedno veliko hvala svima! VOLIM PARTIZAN!", poručio je Aleksandar Popović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track