BELO-CRNI ĆE UGOSTITI EVROPSKE EKIPE U LESKOVCU: Delegacija Čukaričkog obišla novoizgrađeni stadion Dubočice
Foto: FSS

Domaćini u Leskovcu

BELO-CRNI ĆE UGOSTITI EVROPSKE EKIPE U LESKOVCU: Delegacija Čukaričkog obišla novoizgrađeni stadion Dubočice

Fudbal -

Delegacija Čukaričkog obišla je novoizgrađeni gradski stadion FK Dubočica, na kome će u svojstvu domaćina ugostiti najmanje četiri evropske ekipe u tekućoj sezoni.

Na licu mesta direktor Dijana Petrović-Đorđević, tehnički direktor belo-crnih Goran Grkinić i generalni sekretar Aleksandar Perin uverili su se u kapacitete i funkcionalnost stadiona.

- Najpre, želela bih da se zahvalim na gostoprimstvu, saradnji i predusretljivosti kolegama iz Leskovca. Obišli smo stadion, koji zaista izgleda evropski i uz prilagođavanje detalja konkretnim zahtevima UEFA uvereni smo da će biti spreman za drugu polovinu avgusta, kad ćemo igrati mečeve plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Obišli smo i smeštajne kapacitete i očekujemo da svi učesnici budućih evropskih sportskih priredbi u Leskovcu biti zadovoljni – kazala je Dijana Petrović-Đorđević, koja je potom dodala:

- Na nama iz Čukaričkog je da uz pomoć sjajnih saradnika u Leskovcu pripremimo sve što je potrebno za mečeve ovog nivoa. Imamo iskustva od prethodnih godina, igrali smo evropske mečeve na stadionu na Banovom brdu, kao i na stadionu Partizana. Sada ćemo “izaći” iz Beograda i drago nam je da ćemo se predstaviti i publici na jugu Srbije. Sigurna sam da će najmanje četiri evropska meča, od toga tri u grupnoj fazi Lige Evrope ili Lige konferencije biti značajan događaj ne samo za nas kao klub, već i za sam grad Leskovac, i to ne samo u sportskom, već i daleko širem kontekstu.

U narednim danima delegacija Čukaričkog će ponovo put Leskovca, gde će zajedno sa UEFA i FS Srbije još jednom obići stadion FK Dubočica, kapaciteta 8.136 mesta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track