LAZETIĆ ZADOVOLJAN NAKON SINOĆNJEG SPEKTAKLA! Trener TSC-a imao zanimljivu poruku za crno-bele, pogledajte šta im je poručio!
Foto: Starsport

superliga srbije

LAZETIĆ ZADOVOLJAN NAKON SINOĆNJEG SPEKTAKLA! Trener TSC-a imao zanimljivu poruku za crno-bele, pogledajte šta im je poručio!

Fudbal -

Trener TSC-a Žarko Lazetić sumirao je utiske nakon spektakularne utakmice sa Partizanom koja je završena rezultatom 3:3.

Strateg tima iz Bačke Topole zadovoljan je kako je njegova ekipa izgledala na terenu.

- Teško pitanje, zadovoljan sam jer smo odigrali vrhunsku utakmicu i nismo izgubili. Imali smo sve, ali i Partizan je imao penal i bio je spektakl, a čestitam Partizanu na odličnoj utakmici i ovo nam je trebalo da se vratimo i da damo gol, a bod kao bod manje više i značiće nam ovo za ubuduće- kaže Lazetić.

Uputio je Lazetić zanimljivu poruku svom sinoćnjem rivalu...

- Sigurno, probaćemo još više da radimo, primili smo golove iz grešaka i da ih smanjimo i da u završnici budemo bolji. Teško je igrati sa Partizanom i kada se povede je teško da se iskontroliše jer oni i na karakter i kvalitet pogađaju sa 20 metara, strašna utakmica, a Partizanu želim sve najbolje osim kada igra sa nama i momcima čestitam još jednom- kaže trener domaćeg tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track