SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU! Englezi otkrivaju: Liverpul započeo pregovore sa PSŽ - Mbape uskoro na Enfildu?!
Foto: EPA/Georgi Licovski

pozajmica

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU! Englezi otkrivaju: Liverpul započeo pregovore sa PSŽ - Mbape uskoro na Enfildu?!

Fudbal -

Jedan od najboljih igrača na svetu, Francuz Kilijan Mbape, mogao bi da završi na pozajmici u Liverpulu, prenose engleski mediji.

Liverpul je započeo pregovore sa Pari Sen Žermenom kako bi na jednogodišnju pozajmicu doveo najboljeg francuskog fudbalera, otkriva "Mirror".

Podsetimo, Mbape nije želeo da produži ugovor sa Parižanima i narednog leta će biti slobodan u izboru nove sredine. U PSŽ su zbog toga besni, nisu želeli da ga povedu na pripreme sa klubom i hoće da ga se reše. Al Hilal je navodno ponudio 300 miliona za sjajnog fudbalera, ali Mbape ne želi da ide u Saudijsku Arabiju, a sada se pojavila opcija da narednu sezonu provede na pozajmici na Enfildu.

Britanski tabloid tvrdi da je Liverpul spreman da izdvoji određenu sumu novca Pari Sen Žermenu kako bi sjajni Francuz proveo jednu sezonu kod njih na pozajmici.

Majka Kilijana Mbapea je veliki navijač Liverpula i sam fudbaler je o ovom klubu uvek govorio sa mnogo poštovanja. Klop bi ga rado video u svom timu i engleski klub će pokušati da ubedi Parižane da ga puste na pozajmicu.

PSŽ ne želi da Mbape ode iz kluba, a da ništa ne zarade od njegove prodaje, ali Francuz je neumoljiv i postoji velika mogućnost da će se to na kraju i dogoditi.

Sada se otvorila jako dobra prilika da zarade i jasno je da će tražiti veliki novac od engleskog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track