ONANA PSOVAO I URALAO NA MEGVAJERA! Golman Junajteda potpuno IZGUBIO ŽIVCE: Bivši kapiten nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT SCENA

ONANA PSOVAO I URALAO NA MEGVAJERA! Golman Junajteda potpuno IZGUBIO ŽIVCE: Bivši kapiten nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

Fudbal -

Sad zna kako je bilo De Hei...

Novi golman Mančester junajteda Andre Onana izgubio je živce nakon jedne očajne reakcije u odbrani svog saigrača Harija Megvajera.

Mančeseter je u prijateljskom meču poražen od Borusije Dortmund rezultatom 3:2, a utakmicu je obeležila jedna izuzetno burna reakcija golmana engleskog tima.

U izuzetno zanimljivom meču Junajted je poveo golom Dalota, međutim, do kraja prvog poluvremena Borusija je uspela da napravi preokret. Malen je dva puta zatresao mrežu Kobela.

U drugom poluvremenu na gol Junajteda stao je Andre Onana.

Crveni đavoli su stigli do izjednačenja početkom drugog dela meča, međutim, u 71. minutu Moukoka je savladao Onanu i postavio konačan rezultat 3:2.

Najveću pažnju nakon meča izazvala je jedna zanimljiva scena koja se dogodila početkom drugog poluvremena ispred gola Junajteda, kada je Onana ušao u verbalni sukob sa saigračem Megvajerom.

Naime, skupoceni defanzivac je očajno reagovao, ali je Onana u poslednji čas sjajnom odbranom spasao svoj tim. Odmah nakon intervencije rešio je da očita lekciju Megvajeru.

Psovao je i vikao na njega zbog kardinalne greške, a bivši kapiten se ukopao u mestu i nemo posmatrao.

Navijače je oduševila reakcija novog golmana koji je odmah jasno stavio do znanja da neće tolerisati ovakve greške.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track