VAZURA VREĐAO SUDIJU, PA POMENUO ZVEZDANA TERZIĆA: Generalni direktor Partizana nije mogao da sakrije bes u Bačkoj Topoli VIDEO
Foto: Starsport©

Vidno besan

VAZURA VREĐAO SUDIJU, PA POMENUO ZVEZDANA TERZIĆA: Generalni direktor Partizana nije mogao da sakrije bes u Bačkoj Topoli VIDEO

Fudbal -

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura bio je vidno ljut zbog suđenja Milana Mitića u derbiju 1. kola Super lige TSC - Partizan (3:3).

Crno-beli su se posle tog meča oglasili saopštenjem, a reagovao je i sportski direktor Ivica Kralj.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak na kome se vidi kako Vazura vređa sudiju Milana Mitića (37) iz Leskovca, a tom prilikom pominje i Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

Podsetimo, u Partizanu smatraju da su žestoko oštećeni jer im je u 57. minutu poništen pogodak Mihajla Ilića zbog nepostojećeg ofsajda, a potom zato što je sudija Mitić start Pantića nad Cvetkovićem u 77. minutu okarakterisao kao drugi po redu jedanaesterac za TSC, iako je prekršaj načinjen van kaznenog prostora.

u Humskoj su kao kardinalne greške arbitra iz Leskovca označili i ignorisanje namernog udaranja Nemanje Nikolića od strane Nemanje Stojića u prvih 45 minuta, kao i to što je prvi penal za TSC dosuđen nakon što je već označen kraj prvog poluvremena.

Inače, Sudijska komisija FSS, na čelu sa Dejanom Filipovićem, je za sutra tačno u podne zakazala zvanično obraćanje i reakciju povodom optužbi iz crno-belog tabora.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track