VELIKI ŠOK PRED MUNDOBASKET! Itudis saopštio spisak, a na njemu nema Janisa Adetokumba! Grci u NEVERICI, zbog ovog nema NBA zvezde
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

ŠOK

VELIKI ŠOK PRED MUNDOBASKET! Itudis saopštio spisak, a na njemu nema Janisa Adetokumba! Grci u NEVERICI, zbog ovog nema NBA zvezde

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Grčke našla se u velikom problemu, pošto na predstojećem Mundobasketu neće igrati Janis Adetokumbo.

Selektor Grčke Dimitris Itudis skratio je spisak košarkaša za Svetsko prvenstvo, a mnoge je iznenadilo što se na istom ne nalazi pomenuta NBA zvezda.

Na spisku su sledeći košarkaši: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokunbo, Jorgos Calburis.

Itudis je rekao da još uvek nije gotovo što se tiče Janisa, odnosno da postoje šanse da zaigra, ali...

- To će nam saopštiti doktori reprezentacije i lekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne - objasnio je selektor Itudis.

Podsetimo, Grci se nalaze u Grupi C zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track