OTKRIVENO! EVO ZBOG ČEGA JE PROPAO MITROVIĆEV TRANSFER U AL HILAL! Klub se okrenuo novom, mnogo SKUPLJEM rešenju - Srbin "IZVISIO"
Foto: Gary Oakley / Zuma Press / Profimedia

sve je jasno

OTKRIVENO! EVO ZBOG ČEGA JE PROPAO MITROVIĆEV TRANSFER U AL HILAL! Klub se okrenuo novom, mnogo SKUPLJEM rešenju - Srbin "IZVISIO"

Fudbal -

Sve sluti na to da će Aleksandar Mitrović i naredne sezobne nositi dres Fulama, iako srpski reprezentativac to nije želeo.

Dugo se pričalo oko potencijalnog odlaska Aleksandra Mitrovića u Saudisjku Arabiju, međutim, cela ta fama će se uskoro završiti.

Naime, po informacijama iz Engleske Al Hilal je odustao od srpskog asa i okrenuo se ka novom rešenju u napadu, koje je mnogo skuplje! Klub iz Saudijske Arabije naciljao je Napolijevog golgetera Viktora osimena, za kog je spreman da izdvoji neverovatnih 140 miliona evra...

O tome da su male šanse da Mitrović obuče dres Al Hilala govorio je i trener Fulama, Marko Silva.

"Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga 'spremimo' što je bolje moguće u narednih nekoliko dana", rekao je Marko Silva, trener Fulama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track