BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovodi bivšeg igrača Čelsija i Milana!? NAJVEĆI TRANSFER IKADA!
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

kakav transfer

BOMBA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovodi bivšeg igrača Čelsija i Milana!? NAJVEĆI TRANSFER IKADA!

Fudbal -

Počela je Zvezda svoju novu sezonu na sjajan način, tako što je pobedila ekipu Vojvodine sa rezultatom 5:0. Ipak, crveno-beli su najavili još pojačanja, između ostalog i defanzivnog veznog igrača.

Na toj poziciji crveno-beli već imaju Marka Stamenića, koji poseduje ogroman kvalitet i potencijal, i Edmunda Adoa, koji nije baš pokazao puno na pripremama, dok je Srđan Mijailović prekomandovan u odbranu, gde pruža odlične partije.

Izbor je sužen na četiri igrača, a jedan od njih je prava fudbalska bomba. U pitanju je Tijemu Bakajoko, bivši igrač Čelsija i Milana, kako saznaje MaxBet sport. Došao bi kao slobodan igrač, s obzirom da mu je istekao ugovor sa timom iz Londona. On fizički ispunjava sve kriterijume koji su stručnom štabu crveno-belih potrebni za misiju u Ligi šampiona. Iz Francuske, nakon što je kontakt uspostavljen, stižu pozitivni odgovori.

Tijemu Bakajoko
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

On je odigrao samo 39 minuta na tri meča za "Rosonere" prošle sezone, što je problem kod njega. Ipak, radi se o nekada jednom od najboljih zadnjih veznih igrača na planeti, a nema sumnje da bi Barak Bahar imao dovoljno vremena da ga vrati u dobru formu.

Crveno-belima je ponuđen i Nikola Vukčević, reprezentativac Crne Gore i nekadašnji igrač Levantea, koji je takođe slobodan igrač, ali je ipak nekadašnji reprezentativac Francuske prioritet.

Kurir sport/MaxBet sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja