NEVEROVATNE SCENE U BRATISLAVI: Navijači već POLUDELI za Borjanom! Pogledajte šta su radili svaki put kada je imao loptu (VIDEO)
Foto: MICHAL SMRČOK / News and Media / Profimedia

ODLIČAN PRVI UTISAK

NEVEROVATNE SCENE U BRATISLAVI: Navijači već POLUDELI za Borjanom! Pogledajte šta su radili svaki put kada je imao loptu (VIDEO)

Fudbal -

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar iznenada se odrekao dugogodišnjeg kapitena i čuvara mreže Milana Borjana.

Odmah na početku priprema obavestio je Borjana da nije u njegovim planovima i da posle šest godina na stadionu "Rajko Mitić" može da traži novi klub, što je bila vest koja je šokirala kapitena crveno-belih, ali bez mnogo pompe je to prihvatio i prešao u redove Slovana iz Bratislave kao pozajmljen igrač.

Nije mu mnogo trebalo da postane heroj navijača slovačkog kluba pošto je odmah zauzeo mesto među stativama i počeo da radi ono što ume najbolje - igra kvalifikacije za Ligu šampiona.

Upravo zbog njegovih dobrih partija, Slovan je dogurao do trećeg kola kvalifikacija gde će igrati protiv Šerifa ili Makabija.

Borjan je branio na sve četiri utakmice Slovana u Ligi šampiona ove sezone, i još jednu u prvenstvu, a savladan je na dva susreta. Jednom protiv malteškog Hisperanža, a potom i dvaput u jučerašnjem duelu protiv Zrinjskog, međutim Slovan je izvukao povoljnih 2:2 i sa ukupnih 3:2 prošao dalje.

Upravo je Milan Borjan bio jedan od najzaslužnijih za prolaz, a možda mu je pomogla i podrška sa tribina...

Ne samo da je supruga Snežana doputovala specijalno u Bratislavu kako bi ga bodrila, nego su i navijači posle samo pet utakmica u novom dresu počeli da mu skandiraju.

00:13

Navijači u Bratislavi skandiraju Borjanu

Upravo to je snimila Snežana i podelila na svom Instagramu.

"Rode se tako neki ljudi koji su obožavani svuda, svaki dodir sa loptom skandiranje imena Milan Borjan...", poručila je ona.

Kurir sport/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track