OTKRIVENO! O NJEMU JE MITROVIĆ PRIČAO! Dok su svi bili uz Federera, samo je OVAJ golman Fulama navijao za Đokovića! FOTO
Foto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

car

OTKRIVENO! O NJEMU JE MITROVIĆ PRIČAO! Dok su svi bili uz Federera, samo je OVAJ golman Fulama navijao za Đokovića! FOTO

Fudbal -

Najbolji teniser ikada Novak Đoković, obratio se Aleksandru Mitroviću, zbog snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Rekorder fudbalske reprezentacije Srbije gostovao je u podkastu Aleksandra Stojanovića i tom prilikom, između ostalog, opisao je situaciju kada je bio spreman da se potuče sa saigračima u Fulamu tokom Đokovićevog meča.

- Bio sam nekoliko puta na ivici da se pobijem sa saigračima. Sećam se kad je igrao finale Vimbldona protiv Federera. Bila je frka, od 30 igrača i stručnog štaba, samo jedan golman Španac i ja smo bili za Đokovića, a 28 njih za Federera - opisao je Mitar u svom stilu.

Ubrzo se oglasio Đoković i putem društvenih mreža odgovorio fudbaleru.

"Hvala ti brate", poručio je Novak na Instagramu gde ima više od 13 miliona pratilaca i uz to dodao srpsku zastavu i srce.

Fabri
foto: Joe Toth / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, dres Fulama u sezoni 2018-19 nosila su dvojica golmana: Fabri i Serhio Riko.

Pošto je Riko tad bio u Fulamu na pozajmici iz Sevilje, napustio je London već po završetku sezone, pa tog 14. jula kad se igralo finale Vimbldona, jedini španski golman (i jedini Španac) u redovima crno-belih je bio pomenuti Fabri, piše Espreso.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track