SADA JE SVE GOTOVO! Partizan nema više strpljenja za svoje dete, okreće se drugim opcijama!
Foto: Profimedia

KRAJ SAGE

SADA JE SVE GOTOVO! Partizan nema više strpljenja za svoje dete, okreće se drugim opcijama!

Fudbal -

Iz tabora crno-belih su dugo čekali na odgovor iskusnog štopera i povremenog reprezentativca naše zemlje, Matije Nastasića.

Ipak, vreme je isteklo, a Partizan je odustao od svog deteta, i okrenuo se opcijama u inostranstvu, u nadi da će konačno naći rešenje na poziciji štopera.

Nastasić je i dalje bez ugovora, s obzirom da mu je on istekao sa Majorkom. Partizan je pokušao da ga vrati, ali je to bilo bezuspešno.

Razlog je bilo vreme. Crno-beli ne mogu više da čekaju, s obzirom da se približava početak njihove sezone u Evropi, a tri primljena gola na startu srpskog prvenstva protiv vicešampiona Srbije, TSC-a, su dodatno zabrinula čelnike kluba, ali i navijače.

Na poziciji štopera, Igor Duljaj ima tri igrača: Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i Mihajla Ilića. To svakako nije dovoljno, iz razloga da je Ilić mlad, i mora još da se "kali", a Saničanin ne izgleda kao opcija koja garantuje sigurnost.

Partizan je brzo krenuo u potragu za stranim igračem koji se ne bi tretirao tako u srpskom prvenstvu, odnosno igrača koji poseduje evropski pasoš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track