OVO SE ZOVE BACANJE PARA! Dali za njega 82 MILIONA EVRA, a sad gledaju kako da ga se reše! NAJGORI transfer u istoriji!
Foto: David Rosenblum/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

loše, loše, loše...

OVO SE ZOVE BACANJE PARA! Dali za njega 82 MILIONA EVRA, a sad gledaju kako da ga se reše! NAJGORI transfer u istoriji!

Fudbal -

Pre dolaska Deklana Rajsa za rekordnih 117 miliona evra, najskulje pojačanje Arsenala bio je reprezentativac Obale Slonovače Nikolas Pepe.

Arsenal je imao ogromna očekivanja, čak 82 miliona evra izdvojio je za ovog fudbalera, ali on nije opravdao uloženi novac.

Pepe je došao u London na insistiranje bivšeg trenera Unaija Emerija, dobijao je šansu, ali se nije proslavio. Dolaskom Mikela Artete potpuno je nestao sa "radara". Španski stručnjak je jasno stavio do znanja da ne računa na njega, pa je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Nici.

Emirates Stadion, Arsenal
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pepe ima ugovor sa Arsenalom do leta 2024. godine, ali londonski klub nema nameru da "baci" osam miliona evra na njegovu godišnju platu, pa na sve moguće načine sada pokušava da ga se reši.

Engleski mediji prenose da će Arsenal narednih dana raskinuti ugovor sa svojim najvećim promašajem. Arteta ne računa na 28-godišnjeg fudbalera i rastanak je jedino logično rešenje. Pepe će navodno pokušati da oživi karijeru u Turskoj. Naime, Bešiktaš je ozbiljno zainteresovan za njega i spreman je da mu ponudi pristojnu godišnju platu.

Pepe je rođen u Francuskoj i pre dolaska u Arsenal celu karijeru proveo u toj zemlji. Igrao je za Anže, Orlean i Lil. Blistave partije u Lilu bile su preporuka za dolazak u Arsenal.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track