ŽELIM DA POSTIGNEMO VIŠE GOLOVA! Bahar otkrio šta očekuje na utakmici protiv Napretka: Neka navijači budu zadovoljni!
Foto: Stefan Stojanović MONDO

Super liga Srbije

ŽELIM DA POSTIGNEMO VIŠE GOLOVA! Bahar otkrio šta očekuje na utakmici protiv Napretka: Neka navijači budu zadovoljni!

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je uoči utakmice sa Napretkom u Super ligi Srbije, da bi voleo da njegova ekipa bude još snažnija u napadu, da postiže više golova.

"Odmah posle utakmice protiv Vojvodine nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom, ali posle analize sam shvatio da nije bilo tako loše kao što sam mislio. Međutim, uvek može bolje, ono što želim je da ekipa bude snažnija u napadu, da postižemo više golova", rekao je Bahar na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Crvene zvezde su na startu nove sezone pobedili Vojvodinu sa ubedljivih 5:0, a sutra u okviru drugog kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Napretka.crven

"Moja filozofija je da pobeđujemo, da igramo atraktivno, da publika bude zadovoljna. To je nešto na čemu težimo i što ćemo pokušati da dodatno popravimo u budućnosti", rekao je izraelski trener.

Zvezda - Fjorentina, Fjorentina, Crvena Zvezda, Barak Bahar
foto: Stefan Stojanović MONDO

Bahar nije želeo da govori previše o predstojećoj utakmici protiv Napretka.

"Ne volim da govorim šta ćemo raditi protiv protivnika. Dobro smo analizirali njihovu prethodnu utakmicu, gledali smo prethodne utakmice... ali, fokusiraćemo se na ono što mi treba da radimo", rekao je on.

On je naveo da je svestan toga da su očekivanja navijača da njegov tim u prvih desetak minuta utakmice postigne tri gola.

"To nas samo dodatno motiviše da budemo još bolji. Ne slušamo šta se priča i piše, to ne utiče previše na nas, već smo fokusirani na rad i da budemo još bolji", rekao je trener Zvezde i dodao da za sutrašnji meč neće moći da računa na Aleksandra Kataija, Marka Ivanića, Stefana Lekovića i Jovana Mijatovića.

Utakmica Crvena zvezda - Napredak je na programu sutra od 20.05 na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track