LJUDI, DA LI SMO MI GLEDALI ISTE UTAKMICE? Batak posle dva lagana poraza od Apoela: Pokazali smo se u dobrom svetlu!
Foto: Starsport©

čudno

LJUDI, DA LI SMO MI GLEDALI ISTE UTAKMICE? Batak posle dva lagana poraza od Apoela: Pokazali smo se u dobrom svetlu!

Fudbal -

Radoslav Batak, trener Vojvodine, imao je krajnje čudne izjave pred meč Novosađana i Partizana koji je na programu u nedelju u okviru 2. kola Super lige.

Naime, on tvrdi da su se "lale" pokazale u dobrom svetlu u dvomeču sa Apoelom. Srpski klub izgubio je lagano obe utakmice sa po 2:1 i bio je miljama daleko i od pomisli da može dalje.

Trener Vojvodine želi da ubedi sve kako je to bilo dobro?! I to mu nije prvi put da ima ovakve izjave. Posle utakmice sa Čukaričkim na Banovom brdu, takođe je "blistao" pričao kako su i tu trebali da pobede, iako je stanje na terenu bilo potpuno drugačije... Očito je jedini problem u Vojvodini - nedostatak sreće.

- Utakmica sa Partizanom došla je u delikatnom trenutku, međutim, od prve utakmice od kako smo stigli u februaru, imali smo i težak raspored i teške utakmice i plej-of. Ali, nakon ovog meča, još više sam ubeđen da ako ponovimo igre iz prvog poluvremena sa Apoel-om, imamo razloga za uspeh. Partizan je jači u odnosu na prošlu godinu, došli su Mateua, Severina, uz igrače koji su tu od prošle sezone, sigurno da su sada kvalitetniji tim. Ali, ako budemo ušli kao juče u prvom poluvremenu, energetski, verujem da imamo razloga za optimizam - počeo je priču Batak i dodao:

Apoel, Vojvodina, navijači, parola, Novi Sad, Firma
foto: @starsport

- Malbašić se vratio posle povrede i dobro je odigrao protiv Apoel-a. U klubu vlada odlična atmosfera, jutros nas je na treningu posetio predsednik Dragoljub Zbiljić sa nekoliko članova uprave što je jako bitno. Oni su prepoznali da smo kao ekipa dali maksimum, da smo igrali protiv ozbiljne ekipe, koja je ne tako davno izbacila i Partizan i Crvenu zvezdu iz Evrope. Pokazali smo se u dobrom svetlu, što je rekao i trener Sa Pinto priznao nakon utakmice.

Usledio je još jedan osvrt na Apoel.

- Namučili smo Apole, da smo dobijali duele i da smo bili bolji u prvom delu meča. Nakon prespavane noći, sa još većom energijom i motivacijom, u teškom rasporedu, rasporedićemo energetski igrače. Imamo 24 podjednako kvalitetna igrača koji mogu da u svakom trenutku odrade svoj deo zadatka, imamo i mlade igrače koji su protiv Crvene zvezde pokazali da su budućnost Vojvodine. Ako ponovimo pristup, imamo mnogo razloga da verujemo u pobedu.

APOEL, Vojvodina
foto: Starsport©

I poruka za kraj:

- Imali smo pehove, primali smo golove iz nespretnih okolnosti. Protiv Crvene zvezde smo sami sebi dali gol, juče je sudija svirao penal, a prethodno je njihov igrač igrao rukom, ali da ne ispadne da tražimo alibi. Pritisak je veliki, ali takmičarski. Ja sam i igračima na sastanku pre Apole-a, da pristup bude pravi, da igramo ofanzivno, dinamično i kvalitetno i podvukao sam da će se posle Apoel-a opet igrati fudbal. Tema sastanka je bila da će Vojvodina biti željna dobre igre šta god da se desi i da će Voša igrati pod željom, a ne pod moranjem i sa istim pristupom ulazimo u derbi sa Partizanom - zaključio je Batak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track