TRENER NAPRETKA PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Motiv neće izostati, dolazimo da pokažemo NAŠU SNAGU!
Foto: Kurir/Ž.M.

PRED PUT U BEOGRAD

TRENER NAPRETKA PRED GOSTOVANJE ZVEZDI: Motiv neće izostati, dolazimo da pokažemo NAŠU SNAGU!

Fudbal -

Trener fudbalera Napretka Dragan Perišić rekao je da njegova ekipa u predstojećem superligaškom meču protiv Crvene zvezde ima pravo da veruje da može da se odupre rivalu na kvalitetan način.

"Posle prvog, neočekivanog poraza na našem terenu (od Železničara), gostujemo Crvenoj zvezdi. Ono što je sigurno, motiv neće izostati. Znamo šta treba da uradimo, kako bi se na kvalitetan i organizovan način pokazali našu snagu", rekao je Perišić, prenosi klub.

Fudbaleri Napretka gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

"Analizirali smo ekipu Crvene zvezde i jasno uvideli ono što rade vrlo kvalitetno, a to je konstantan pritisak na loptu, odnosno presing i na prvom mestu će nam biti kako da se odupremo tome i na koji način da prebacimo loptu, odnosno težište igre iza njihovih leđa", rekao je Perišić.

Trener kruševačkog tima je naveo da se nada da je njegova ekipa naučila lekciju posle poraza od Železničara na startu nove superligaške sezone.

"Verujem da će igrači, kao grupa, u utakmici protiv izuzetnog domaćina, dati maksimum. Sa nestrpljenjem čekamo beogradski meč, svesni snage ultra kvalitetnog rivala, ali imamo pravo da verujemo da možemo da se odupremo na kvalitetan način ako svako preuzme odgovornost za svoju ulogu na terenu", zaključio je Perišić.

Fudbaler Napretka Filip Krstić je rekao da je njegova ekipa svesna kvaliteta koji Crvena zvezda ima "u svakoj liniji tima", ali je istakao da to ne znači da u Beograd dolaze sa "belom zastavom".

"Moramo da verujemo u sebe, budemo disciplinovani i da pokažemo reakciju u odnosu na prošlu utakmicu. Malo je igrača koji imaju privilegiju da igraju na Marakani, pa je ovo prilika i da uživamo na terenu i pokažemo se u najboljem svetlu", rekao je Krstić.

Utakmica je na programu sutra od 20.05 na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track