NEMANJA VIDIĆ U BEOGRADU GRADI VILU OD 2,7 MILIONA EVRA! Legendarni fudbaler pravi ČUDO NA DVA SPRATA u elitnom delu grada
Foto: Profimedia

OTVORIO SE

NEMANJA VIDIĆ U BEOGRADU GRADI VILU OD 2,7 MILIONA EVRA! Legendarni fudbaler pravi ČUDO NA DVA SPRATA u elitnom delu grada

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler, Nemanja Vidić, odlučio je da u Beogradu sagradi vilu vrednu 2,7 miliona evra.

Proslavljeni fudbaler, nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda gradi luksuzni dom u elitnom delu Beograda, saznaje "Telegraf".

Radnici punom parom rade na realizaciji planova, a u pitanju je vila na dva sprata. Na tabli na kojoj se nalaze podaci o izvođenju radova stoji Nemanjino ime kao i to da se radi o površini od 1.428 kvadratnih metara.

Pomenuti portal navodi da je Vidić za izgradnju vile izdvojio 2,7 miliona evra, a da će za enterijer dodati još par stotina hiljada.

"Birao je sve najbolje, kako i dolikuje nekome ko je takva faca. Zaradio je čovek svaki dinar, i treba da uživa. Ali, nije što ima para i što mu se može, nego što je toliko divan i pošten. Ljubazan, prizeman... Pa, baš je juče bio ovde sa majstorima, ne biste verovali kakav je to gospodin i kako se ophodi prema svima", rekao je za "Telegraf" čovek koji se našao pored gradilišta.

Nemanja Vidić
foto: EPA/Alba Vigaray

Nemanja Vidić je tokom karijere dugo igrao na najvišem nivou. Nakon Crvene zvezde sa kojom je imao puno uspeha nosio je dres Spartaka iz Moskve.

Čuveni Aleks Ferguson doveo ga je 2006. godine u Mančester junajted gde je proveo osam godina i stigao do statusa legende. Karijeru je završio kao fudbaler Intera u kom je proveo dve sezone. Od 2002, do 2011. godine bio je reprezentativac Srbije.

Vredno je radio i zaradio ozbiljan novac, pa ovakva investicija nije ni najmanje neobična.

Kurir sport

Bonus video:

00:52

NEMANJA VIDIĆ ZA PRVOG ČOVEKA FSS?! Raka za Kurir TV: Legenda Srbije dobija moj glas, ONAJ KO SE POSLEDNJI PRIJAVI OSVAJA IZBORE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track