POSTOJI DODATNI PROBLEM PRED SABAH! Duljaj pred prvi meč u Evropi: Očekuje nas težak zadatak, nadamo se najboljem
Foto: Starsport©

LIGA KONFERENCIJE

POSTOJI DODATNI PROBLEM PRED SABAH! Duljaj pred prvi meč u Evropi: Očekuje nas težak zadatak, nadamo se najboljem

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da Sabah ima odličan tim, ali da njegova ekipa nije "spuštenog garda" došla u Baku i da veruje da može da odigra kvalitetno u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Kvalitetan trener (Murad) Musajev, mlad stručnjak, imaju mnogo kvalitetnih pojedinaca u timu, Isajev, Da Silva, Mikel, imaju odličan tim. Posebno su opasni kada se oduzme lopta, imaju brz kontranapad. Moramo da obratimo pažnju, imaju brze igrače, biće veoma interesantna i teška utakmica", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare u Bakuu.

Fudbaleri Partizana igraju u četvrtak od 18 časova u Bakuu protiv Sabaha, prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Daleko od toga da dolazimo spuštenog garada. Iako smo odigrali samo dve utakmice, te dve utakmice u prvenstvu daju nam nadu da možemo da prikažemo kvalitetan fudbal, a sada imamo i veću obavezu zbog naših navijača", naveo je Duljaj.

On je rekao da je Sabah u prethodnom periodu pokazao da ima jak tim.

"To je tim koji prima malo golova. Imaju mlad tim i kvalitetne igrače. Pored toga što ćemo imati ozbiljnog protivnika, imamo još jednu ozbiljnu stvar, ovde je izuzetno toplo i velika je vlažnost, možda će to biti dodatni problem", dodao je trener crno-belih.

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je da nijedna evropska utakmica nije laka, ali da se nada najboljem.

"Kao i pred svaku utakmicu u kvalifikacijama očekivanja su da prođemo dalje. Uradili smo analizu protivnika i nadamo se da će sve biti u redu. Neće biti laka utakmica, kao nijedna evropska, očekuje nas težak zadatak, nadamo se najboljem", naveo je Marković.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track