"MAJKA PREMINULOG NAVIJAČA AEK-a DOBILA SRČANI NAPAD!" Novinarka iz Atine otkrila: Ubici preti DOŽIVOTNA, a EVO ŠTA ČEKA OSTALE
Foto: Kurir Televizija, screenshot

KURIR TV

"MAJKA PREMINULOG NAVIJAČA AEK-a DOBILA SRČANI NAPAD!" Novinarka iz Atine otkrila: Ubici preti DOŽIVOTNA, a EVO ŠTA ČEKA OSTALE

Fudbal -

Ivana Simić Apostolu, novinarka "Grčki kutak", iz Atine je izvestila o tragičnom incidentu koji se dogodio u vezi sa masovnom tučom navijača AEK-a i zagrebačkog Dinama. U toj tuči je jedan grčki navijač preminuo, drugi je operisan, a četvoro osoba se oporavlja od ubodnih rana nožem.

Simić Apostolu je podelila informacije o trenutnom stanju u Grčkoj u vezi sa ovim incidentom.

- Pominje se da će se vršiti interna istraga koja bi trebala da dovede do uzroka događanja odnosno šta je ono što nije funkcionisalo, a trebalo je kako da ne bi do ovoga došlo - rekla je novinarka.

Ivana Simić Apostolu
foto: Kurir Televizija

Zvanično se potvrđuje da je jedan navijač preminuo, drugi je operisan, a četiri osobe se oporavljaju.

- Trenutno je hospitalizovano 3 Grka i 1 Hrvat, među njima je i majka preminulog Mihalisa koja je nakon vesti dobila srčani napad. Za sada su svi dobro, nisu ugroženi i nadamo se da će tkao ostati - otkrila je novinarka.

04:57

MAJKA PREMINULOG NAVIJAČA AEK-a DOBILA SRČANI NAPAD! Novinarka iz Atine otkrila: Ubici preti DOŽIVOTNA, a EVO ŠTA ČEKA OSTALE

U vezi sa hapšenjem 104 osumnjičenih, Simić Apostolu navodi da su svi dali svoje iskaze, ali se takođe spekuliše da se "drže jezika za zubima". Što se tiče kazni, pominju se različite sankcije, uključujući doživotnu kaznu zatvora za ubistvo.

- Najveći deo onoga što se očekuje je ta DNK analiza kako bi se možda potvrdilo da li je među uhapšenima i potencijalni ubica. Što se kazne tiče, sigurno se pominje doživotna kazna za ubicu u Grčkoj. Ostale kazne su 5 godina zatvora i zabrana pristupa sportskim događajima - rekla je novinarka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track