KRALJEVSKI VOZNI PARK! Navijači snimali igrače Reala u skupocenim MAŠINAMA! Kad je stiglo najskuplje pojačanje usledio je ŠOK!
Foto: Printscreen

hit

KRALJEVSKI VOZNI PARK! Navijači snimali igrače Reala u skupocenim MAŠINAMA! Kad je stiglo najskuplje pojačanje usledio je ŠOK!

Fudbal -

Pogledajte kakve zveri voze trener i fudbaleri Real Madrida...

Brze noge i još brži točkovi! Najpopularniji sport na svetu iz godine u godinu donosi sve više novca, pa fudbaleri koji danas zarađuju nezamislive sume svoje bogatstvo rado troše na skupocene automobile.

Brzi i skupi automobili i fudbaleri jednostavno idu kao saliveni jedno uz drugo.

Kraljevski klub - kraljevski vozni park

Na društvenim mrežama pojavio se snimak dolaska igraa Real Madrida na trening i gotovo svi stigli su u besnim mašinama.

Trener Karlo Anćeloti mahao je okupljenim navijačima iz svog BMW i4. Prva zvezda tima Vinisijus Junior stigao je u moćnom "Lamborghini Urus" koji košta oko 200.000 evra, Luka Modrić u skupocenom Bentliju, Dani Seboljos u moćnom Mercedesu G klase...

1 / 6 Foto: Printscreen

I dok su oduševljeni navijači uzdisali snimajući opake mašine svojih idola, usledio je pravi šok kada se pojavilo najskuplje pojačanje u ovom prelaznom roku - Džud Belingem.

Za razliku od svojih kolega koji su se šepurili u svojim luksuznim automobilama, momak koji je plaćen 100.000.000 evra na tening je došao taksijem!

Automobili igrača Reala
foto: Printscreen

Pogledajte vozni park Madriđana:

@alberam17 Coches de los jugadores del Real Madrid, parte 10 ???? #realmadrid #coches #alberam17 ♬ LALA - Myke Towers

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track