DOKLE VIŠE?! Partizan na najnižim granama u istoriji, a Vučelić i Vazura i ne pomišljaju da odu! OBAVESTITE IH - RASPAO IM SE KLUB
Foto: Beta Branislav Božić

bio jednom jedan veliki partizan, a onda su došli oni...

DOKLE VIŠE?! Partizan na najnižim granama u istoriji, a Vučelić i Vazura i ne pomišljaju da odu! OBAVESTITE IH - RASPAO IM SE KLUB

Fudbal -

Šta je potrebno da se desi da uprava fudbalskog kluba Partizan prihvati odgovornost za rasulo u kojem se nalazi klub iz Humske?

Situaciju najbolje opisuje sledeće stanje: klub je na najnižim granama u 77 godina dugoj istoriji.

Kada pomislimo da je Partizan dotakao dno, ispostavi se da se varamo. Crno-beli po pravilu probijaju dno. Ono što je Partizan pokazao u Azerbejdžanu predstavlja šamarčinu za sve ljude kojima je taj klub u srcu. Predstavlja vređanje inteligencije. Predstavlja vređanje svih velikih fudbalera koji su nosili crno-beli dres.

Partizan, stadion, stadion Partizana, Humska
foto: @starsport

Predstavlja nešto zbog čega bi neko morao da odgovara. A taj "neko" apsolutno i ne pomišlja na bilo kakvu odgovornost. Naprotiv, rukovodstvo kluba iz Humske bavi se akcijama kako da provuče ljude na stadion i kampanjama protiv nasilja i čega već ne.

Ljudi, Partizan se raspada! Kakve crno "reci ne politici, homofobiji, rasizmu, mržnji i nasilju". Ovde se radi i opstanku Partizana i jedino "ne" koje je trenutno potrebno reći je "ne" daljem uništavanju velikana iz Humske u režiji rukovodstva kluba.

Miloš Vazura, Milorad Vučelić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Na šta vam liči ovaj tim Partizana? Na šta liče ovi cirkusi s trenerima Partizana i njihovim izborima? Na šta liče oni cirkusi po skupštinama i lažna podnošenja ostavki? Na šta liči kad na utakmicu u Humskoj dođe 100 ljudi? Na šta liči kad klub iz Azerbejdžana osnovan pre šest godina razbija Partizan u Evropi kao da je Real lično? Na šta liči kad Partizan nije više u Srbiji ni drugi, ni treći klub na tabeli? Na šta vam, bre, liči ovaj Partizan! Da li je upravu bar jedan posto sramota zbog onoga šta su uradili velikom Partizanu?

Najsmešnija od svega je demagogija kojom se uprava s Vučelićem i Vazurom na čelu vešto služi. Oni su na skupštini kluba predstavili kao izuzetno uspešno sve ono što rade u Humskoj ulici. Pitamo se samo kako bi bilo da nisu toliko uspešni...

U finansijskom planu projektovali 7.000.000 evra od Evrope

Totalno ludilo u Humskoj najbolje odslikava to što su oni u planu finansija predvideli prihod od sedam miliona evra od učešća u evrokupovima (?!). Potpuno ludilo.

Uostalom, evo šta su naveli:

- Klub osvajanjem drugog mesta u prvenstvu Srbije (?!) i učešćem u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona u sezoni 2023/24. već ima obezbeđen siguran plasman u grupnu fazu UEFA Lige Evrope, ukoliko ne uspe da se kvalifikuje u grupnu fazu UEFA Lige šampiona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track