LJUBAVNI TROUGAO FUDBALERKI NA MUNDIJALU! Američka zavodnica gleda BIVŠU I SADAŠNJU DEVOJKU u borbi za finale! Biće rata na terenu
Foto: Instagram

ludnica

LJUBAVNI TROUGAO FUDBALERKI NA MUNDIJALU! Američka zavodnica gleda BIVŠU I SADAŠNJU DEVOJKU u borbi za finale! Biće rata na terenu

Fudbal -

Najveća zvezda ženske fudbalske reprezentacije Australije, Sem Ker, snimljena je kako slavi plasman u polufinale Mundijala sa svojom devojkom fudbalerkom Kristi Mevis.

Nakon neverovatnog trijumfa nad Francuskom u četvrtfinalu Ker je zagrlila Kristi, koja igra za reprezentaciju Amerike, i poljubila je pred kamerama.

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država eliminisana je još u osmini finala, ali Kristi je ostala u Brizbejnu kako bi bodrila svoju dragu. Viđena je kako sa tribina podržava Sem i tokom pobede Australije nad Danskom.

Sem Ker
foto: Instagram

Zanimljivo, Australija će u polufinalu odmeriti snage sa Engleskom i taj okršaj privukao je ogromnu pažnju britanskih tabloida zbog ljubavnog trougla čiji su glavni akteri Sem Ker, Kristi Mevis, ali i reprezentativka Engleske Rejčel Dejli. Naime, Britanka je ranije bila u ljubavnoj vezi sa Amerikankom Kristi, a sada će na terenu odmeriti snage sa novom ljubavnicom svoje bivše drage. Taj duel pomno će pratiti sa tribina američka zavodnica.

Sem Ker
foto: FAMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Britanka i Amerikanka upoznale su se u Americi dok su igrale za Hjuston. U vezu su uplovele 2017, a do raskida je došlo u periodu kada je Kristi upoznala Sem Ker.

Kristi i Sem zbližile su se tokom karantina u vreme kovida 2020. godine. Razgovarali su četiri meseca "on-line" tokom zatvaranja, a onda su zajedno provele dve nedelje u karantinu i ljubav je planula.

Par je nastavio romansu, a prvi put javno su uhvaćene zajedno nakon polufinala Olimpijskih igara u Tokiju, kada je Amerika izgubila upravo od Australije.

Njihov zagrljaj na terenu dospeo je na naslovne strane, pošto javnost nije bila upoznata da je Ker rasikinula vezu sa dugogodišnjom partnerkom, takođe fudbalerkom, Niki Stanton.

Ker i Kristi su tri godine u ozbiljnoj vezi i važe za najpoznatiji fudbalski par.

Podsetimo, polurinalni meč između Australije i Engleske na programu je danas od 12 časova po našem vremenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track