DEGENEK POZIVA NA OPREZ PRED SPARTAK: Moramo da ostanemo na zemlji - navijači dođite na stadion!
Foto: Starsport

zvezda

DEGENEK POZIVA NA OPREZ PRED SPARTAK: Moramo da ostanemo na zemlji - navijači dođite na stadion!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je da se njegova ekipa za predstojeći superligaški meč sa Spartakom priprema sa maksimalnim oprezom.

"Svesni smo euforije koja je prisutna u zvezdaškoj javnosti, prijaju nam pohvale koje čujemo svakodnevno, ali moram da ostanemo na zemlji. Igramo odlično od početka sezone, sve ide po planu, međutim najvažnije je da se ne zadovoljimo postignutim", rekao je Degenek za klupski sajt.

"Imamo sjajnu ekipu, koja je željna pobeda, siguran sam da ćemo izgledati sve bolje i bolje, s obzirom da formu tempiramo za početak grupne faze Lige šampiona i utakmice koje sa nestrpljenjem iščekujemo", dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20.30 dočekuju Spartak, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Štoper Crvene zvezde je istakao da su ispunjene tribine stadiona "Rajko Mitić" preduslov za predstojeće uspehe. "Poslednjih godina Crvena zvezda je beležila neverovatne rezultate, sastavni deo istorijskih pobeda su bili i navijači koji su nas uvek pratili i u mnogim mečevima predstavljali presudni faktor. Mnogo je razloga da budu uz nas i sada, kada igramo napadački fudbal, postižemo dosta golova", rekao je Degenek.

"Već na startu sezone smo pokazali zavidan kvalitet, generacija smo koja je najbolje otvorila prvenstvo od 1951. godine, to je ozbiljan rezultat s obzirom da znamo kakve je Zvezda timove imala u istoriji", dodao je on.

Degenek je naveo da će se saigrači i on potruditi da navijači uživaju i protiv Spartaka.

"Želimo da uživamo u njihovoj pesmi sa tribina i da ih obradujemo novom pobedom", zaključio je Miloš Degenek.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track