BOLI NAS PORAZ, JER SMO SE BRUTALNO POTROŠILI: A, želeli smo pobedu MNOGO više od njih...
Foto: Vinny Orlando/IPA Sport / ipa-ag / PA Images / Profimedia

ivan rakitić:

BOLI NAS PORAZ, JER SMO SE BRUTALNO POTROŠILI: A, želeli smo pobedu MNOGO više od njih...

Fudbal -

Fudbaler Sevilje Ivan Rakitić izjavio je da ga boli to što je njegova ekipa posle penala ostala bez trofeja u evropskom Superkupu jer se, kako je naveo, dobro nosila sa favorizovanim Mančester sitijem.

Nakon što je meč u Pireju završen 1:1, pristupilo se izvođenju udaraca sa bele tačke u kojima je engleski prvak slavio sa 5:4.

"Fudbal je takav. U svakom slučaju, boli nas poraz jer smo se brutalno potrošili tokom utakmice", rekao je 35-godišnji Rakitić, prenosi agencija Hina.

Rakitić je bio precizan tokom izvođenja penala, ali je njegov saigrač Nemanja Gudelj u poslednjoj seriji pogodio prečku.

"Želeli smo pobedu mnogo više od njih, ali Sitiju treba čestitati. Oni normalno slave ovu titulu, a mi bismo 'zapalili stadion' od sreće da smo pobedili", rekao je hrvatski fudbaler.

Rakitić, koji je u junu sa Seviljom osvojio Ligu Evropa, istakao da se njegova ekipa dobro borila protiv favorizovanog osvajača Lige šampiona.

"Znali smo da će biti izuzetno teško protiv Sitija. Uprkos tome, mnoge stvari smo uradili dobro. Šteta što nismo uspeli da odnesemo pehar kući", rekao je on.

"Nastavićemo da se borimo za druge titule", zaključio je Rakitić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track