KOJI ZVEZDIN TRENER JE BIO GENIJE ZA PREKIDE: Marko Vešović se prisetio nekadašnjeg učitelja! Evo, šta je rekao o njemu!
Foto: Printskrin/Instagram

da se zna

KOJI ZVEZDIN TRENER JE BIO GENIJE ZA PREKIDE: Marko Vešović se prisetio nekadašnjeg učitelja! Evo, šta je rekao o njemu!

Fudbal -

Marko Vešović ostvario je zapaženu fudbalsku karijeru,a nedavno se prisetio svog boravka u Crvenoj zvezdi.

Marko Vešović
foto: Printskrin/Instagram

Marko Vešović (31) danas igra za Karabag u Azerbejdžanu, a pre toga bio je član Legije, Rijeke, Specije, Torina i Crvene zvezde. Karijeru je počeo u rodnoj Podgorici, u klubu Budućnost.

Za Crvenu zvezdu Marko Vešović igrao je od 2010. do 2014. godine. U vreme kada se klub nalazio u velikoj finansijskoj krizi i dubokoj besparici, bez rezultata i u dubokoj senci Partizana.

Slaviša Stojanović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prisetio se Marko Vešović sezone 2013/2014. u kojoj je titula posle sedam godina vraćena na Marakanu, kada je trener crveno-belih bio Slaviša Stojanović. Bila je to generacija koju su predvodili Miloš Ninković, Nenad Milijaš, Dragan Mrđa, Nejc Pečnik, Boban Bajković...

- Slaviša je bio pozitivan, radilo se kod njega maksimalno. Voleo sam da radim sa njim. Jednostavno. čovek je imao neku energiju, dobro nas je posložio. Ali jedan detalj koji sam kod njega zapamtio, to svima pričam - rekao je Marko Vešović u podkastu Alesto i nastavio:

- Kada je došao u Zvezdu, on je nama rekao. Radićemo sve segmente, ali ono što ja volim najviše jesu prekidi. Što aut, što korner, što skraćeni korneri, faulovi, kombinacije... Ali stvarno, to je neverovatan podatak, na svakoj utakmici mi damo gol iz prekida. Koliko smo ih vežbali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track