NOVI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA FUDBALERA HRVATSKOG KLUBA: Policija u Mađarskoj pronašla BELI PORŠE, sumnja se na OTMICU!
Foto: NK Gorica

užas

NOVI ZASTRAŠUJUĆI DETALJI NESTANKA FUDBALERA HRVATSKOG KLUBA: Policija u Mađarskoj pronašla BELI PORŠE, sumnja se na OTMICU!

Fudbal -

Krenuo na trening i izgubio mu se svaki trag...

Novi fudbaler hrvatske Gorice, Hamed Abdulah Talal, u ponedeljak je nestao u Mađarskoj.

Iranac je javio svom menadžeru da je krenuo iz Budimpešte put Hrvatske i nakon toga mu se gubi svaki trag.

Naime, Hamed je pre desetak dana potpisao ugovor sa hrvatskom Goricom, a u subotu je otputovao u Budimpeštu po dokumenta koja su mu potrebna za registraciju i neke lične stvari koje je želeo da donese u Hrvatsku.

Poslednji kontakt imao je u ponedeljak ujutru sa svojim menadžerom, koga je obavestio da je spakovao sve i da kreće u Veliku Goricu.

Iranac je žurio, jer je hteo da stigne na trening koji je ekipa imala u poslepodne tog dana.

Od tog momenta gubi mu se svaki trag. U utorak mađarska policija je uspela da pronađe njegov automobil. Locirali su beli Porše "Taycan" švedskih registarskih oznaka, ali od igrača i dalje nema ni traga ni glasa.

Policija ne isključuje otmicu kao mogući razlog nestanka fudbalera. Navodno, postoje opravdane sumnje da je nesrećni Talal zapravo kidnapovan.

Kurir sport/Sportsport

Bonus video:

01:31

ZVEZDAN TERZIĆ OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA ZLOUPOTREBE OKO TRANSFERA BANETA IVANOVIĆA: Evo kako je fudbaler svedočio pred sudom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track