RONALDOV TIM RASTUŽIO SRBE! Čudesnim preokretom Al Nasr izborio grupnu fazu azijske Lige šampiona: Izbacili ekipu Marka Nikolića
Foto: AP Photo/Samah Zidan

kakav meč

RONALDOV TIM RASTUŽIO SRBE! Čudesnim preokretom Al Nasr izborio grupnu fazu azijske Lige šampiona: Izbacili ekipu Marka Nikolića

Fudbal -

Fudbaleri Al Nasra izborili su mesto u grupnoj fazi azijske Lige šampiona, pošto su u spektakularnom meču posle preokreta savladali Šabab Al Ahli 4:2 koji sa klupe predvodi srpski trener Marko Nikolić.

Ekipa za koju nastupaju Luka Milivojević i Bogdan Planić imala je prednost od 2:1 do 88. minuta utakmice, a onda je usledio neverovatan preokret Ronaldovog tima.

Al Nasr je na svom terenu poveo golom Taliska u 11. minutu, a već u 18. Algasani je doneo izjednačenje ekipi iz Dubaija. Početkom drugog poluvremena isti igrač režirao je preokret gostiju. Taman kada se činilo da će Šabab Al Ahli sačuvati prednost i izboriti plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja, usledio je veliki preokret domaćina.

U samom finišu Al Nasr postiže čak tri gola i prolazi dalje.

Al Ganam je izjednačio u 88. minutu, potom je u petom minutu nadoknade Taliska zatresao mrežu za 3:2, a konaan rezultat postavio je Marcelo Brozović nakon asistencije Kristijana Ronalta (4:2).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track