LETNJI PRELAZNI ROK SE ZAVRŠAVA 1. SEPTEMBRA - LORIS NAPUŠTA TOTENHEM: Jednostavno ne možete imati igrača koliko želite...
Foto: AP

PREMIJER LIGA

LETNJI PRELAZNI ROK SE ZAVRŠAVA 1. SEPTEMBRA - LORIS NAPUŠTA TOTENHEM: Jednostavno ne možete imati igrača koliko želite...

Fudbal -

Trener fudbalera Totenhema Ange Postekoglu rekao je da će klub izvesno u prelaznom roku napustiti jedan golman, najavljujući tako mogući odlazak francuskog čuvara mreže Uga Lorisa.

"Jednostavno ne možete imati igrača koliko želite. Postoji spisak i teško da ćemo na konačnom spisku za prvenstvo imati tri golmana", rekao je Postekoglu na pitanje o budućnosti Lorisa u klubu.

Letnji prelazni rok se u Engleskoj završava 1. septembra, a svi klubovi Premijer lige obavezni su da do 13. septembra pošalju konačan spisak od 25 igrača (starijih od 21 godine).

Totenhem trenutno ima 31 igrača starijeg od 21 godine, pa bi klub mogli da napuste i Erik Dajer, Tangi Ndombele ili Pjer-Emil Hojbjerg.

Loris nije bio u sastavu za prva dva meča u Premijer ligi. Na obe utakmice je za londonski klub branio Italijan Guljelmo Vikario, dok je u protokolu bio i Frejzer Forster.

Ovaj 36-godišnji francuski golman u Totenhemu igra od 2012. godine.

Totenhem posle dva kola zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa četiri boda, a u sledećem kolu u subotu gostuje Bornmutu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track