GROBARI U BORBI PROTIV DILETANTSKE UPRAVE: Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži
Foto: www.partizan.rs

Protest

GROBARI U BORBI PROTIV DILETANTSKE UPRAVE: Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži

Fudbal -

Navijači Partizana pozvali su pristalice ovog kluba da se u četvrtak 31. avgusta okupe na Terazijama na protestu protiv uprave fudbalskog kluba.

Dobro je poznato da su grobari nezadovoljni radom kluba na čijem čelu su predsednik Milorad Vučelić i direktor Miloš Vazura. Upravo protiv vodećeg dvojca je usmeren bes koji traje duže vreme. Navijači sa južne tribine su prvo skandirali protiv uprave na utakmicama, a zatim pred start ove sezone najavili bojkot na utakmicama koje Partizan igra na svom terenu.

Protest će, prema najavama navijača sa južne tribine, početi u 18 časova kod Terazijske česme, odakle će prošetati do stadiona, gde se te večeri igra revanš protiv Nordsjelanda u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija. Podsetimo, Partizan je u prvoj utakmici u Danskoj izgubio sa 5:0.

"Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala,

Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži! Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31.08. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordsjelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je!", navodi se u saopštenju grobara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track