SRPSKO ČUDO NA GOLU DEFINITIVNO U PREMIJER LIGI! Ameri bili spremni da za njega PRIME METAK, sada će braniti za evropskog velikana
Foto: FK Čelsi

BOMBA AKTIVIRANA!

SRPSKO ČUDO NA GOLU DEFINITIVNO U PREMIJER LIGI! Ameri bili spremni da za njega PRIME METAK, sada će braniti za evropskog velikana

Fudbal -

Srpski golman, Đorđe Petrović, predstavljen je kao novo pojačanje Čelsija!

Čuvar mreže koji će u oktobru proslaviti 24. rođendan, potpisao je ugovor do leta 2030. godine uz opciju da saradnja bude produžena na još jednu sezonu.

Čelsi je zvanično predstavio Petrovića kao najnovije pojačanje.

- Sreo sam se sa stručnim štabom u hotelu pre utakmice protiv Lutona. Rekli su mi sve što sam želeo da čujem, kao i da ću imati priliku da napredujem - rekao je Petrović i dodao:

- Ovo je veliki korak za mene i oduvek mi je bio san da zaigram za jednu od najvećih ekipa na svetu. Danas sam taj cilj ispunio. Igranje u Premijer ligi je nešto čemu se veoma radujem. Jedva čekam da upoznam sve i zaigram na "Stamford Bridžu".

Petrović je na "fudbalsku mapu" stigao kao čuvar mreže Čukaričkog za koji je branio na 86 utakmica pre nego što je u aprilu 2022. godine otišao u SAD.

Kao golman Nju Inglanda pružao je fantastične partije i brzo je postao jedan od najboljih golmana u ligi i ljubimac navijača.

Nakon sjajnih odbrana česti su bili komentari koji govore koliko su brzo Amerikanci zavoleli Petrovića, pa je tako jedan navijač poručio da je spreman da primi metak za srpskog čuvara mreže, ako bude potrebe.

Zanimljiva je bila i molba mlađeg navijača koji je na jednu utakmicu doneo sledeći natpis: Petroviću, daću malog brata za tvoj dres.

Za reprezentaciju Srbije je branio dva puta, a njegovo ime nalazi se na poslednjem spisku selektora, Dragana Stojkovića, za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track