KONAČNO LEPE VESTI! Nojer se vratio treninzima sa golmanima Bajerna - veliki povratak sve bliži, prelom noge je ostao iza njega!
Foto: Profimedia

bajern

KONAČNO LEPE VESTI! Nojer se vratio treninzima sa golmanima Bajerna - veliki povratak sve bliži, prelom noge je ostao iza njega!

Fudbal -

Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer trenirao je danas sa ostalim golmanima u ekipi, prvi put otkako je slomio nogu na skijanju u decembru, saopštio je danas taj fudbalski klub.

Bajern je naveo da je "37-godišnji kapiten obavio trening sa kolegama golmanima" i da je "napravio naredni korak ka povratku".

Šampion Bundeslige nije naveo kakvu vrstu treninga je Nojer obavio niti kada će biti spreman da igra. Poslednji put Nojer je igrao za reprezentaciju Nemačke 1. decembra na Svetskom prvenstvu.

U prve tri utakmice ove sezone na golu Bajerna bio je Sven Ulrih, dugogodišnja Nojerova zamena.

Na treningu je bio i novi golman Danijel Perec, koji je prošlog petka došao iz Makabija iz Tel Aviva.

Izvršni direktor Bajerna Jan-Kristijan Dresen nedavno je rekao da je klub želeo da dovede španskog čuvara mreže Kepu Arisabalagu, ali da je on odlučio da pređe u Real Madrid na pozajmicu iz Čelsija.

Nojera je prošle sezone menjao Jan Zomer, ali je on ovog meseca prešao u Inter, dok je golman Aleksandar Nubel pozajmljen Štutgartu.

Bajern je sezonu počeo porazom od Lajpciga 0:3 u Superkupu Nemačke, ali je pobedio u prve dve utakmice u Bundesligi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track