UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi Partizanu i Čukaričkom u Evropi: Crno-beli traže ČUDO, u Leskovac stiže DOBRO POZNATO lice!
Foto: Starsport

da li će im doneti sreću?

UEFA PRELOMILA! Poznato ko sudi Partizanu i Čukaričkom u Evropi: Crno-beli traže ČUDO, u Leskovac stiže DOBRO POZNATO lice!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog nalaze se pred veoma teškim i skoro nemogućim zadacima kada su evropska takmičenja u pitanju.

Četa Igora Duljaja izgubila je sa 5:0 od danskog Nordjselanda u gostima u plej-ofu za Ligu konferencija, dok je tim sa Banovog brda poražen od Olimpijakosa u Pireju rezultatom 3:1 u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope i u revanšima se nadaju čudu.

UEFA je prelomila i odredila ko će suditi druge utakmice Partizana i Nordsjelanda odnosno Čukaričkog i Olimpijakosa. Kevin Klensi iz Škotske biće na centru u četvrtak od 21 čas u Humskoj, a pomagaće mu sunarodnici Grem Stjuart i Daglas Poter, dok je za četvrtog arbitra određen Kristofer Grejem.

Od 20 časova, ali na jugu Srbije i novom stadionu u Leskovcu, na teren će izaći fudbaleri Čukaričkog i Olimpijakosa, ali i još jedno dobro poznato lice. Pravdu na ovom meču deliće Dani Makeli iz Holandije koji je ostao upamćen jer nije priznao gol Kristijanu Ronaldu u finišu meča Srbija - Portugal u Beogradu (2:2).

Podsetimo, tada je Stefan Mitrović uklizavanjem sprečio loptu da uđe u gol, ali se zbog tog poteza digla velika frka jer su mnogi i dalje ubeđeni da je pogodak trebalo da bude priznat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track