NAJBOLJI STRELAC SUPER LIGE SLETEO U ČARAPANSKO JATO: Napredak potpisao kapitalno pojačanje u borbi za plej-of
Foto: FK Napredak

Novo lice

NAJBOLJI STRELAC SUPER LIGE SLETEO U ČARAPANSKO JATO: Napredak potpisao kapitalno pojačanje u borbi za plej-of

Fudbal -

Očajan utisak Napretkovih ofanzivaca na startu Super lige Srbije uslovio je da Čarapani potraže novog centarfora. Izbor je pao na iskusnog i dokazanog golgetera Milana Bojovića i sa njim je danas potpisan jednogodišnji ugovor.

U Super ligi Srbije odigrao je 266 utakmica, nastupao za Mladost iz Lučana, Vojvodinu, Čukarički, Jagodinu… Postigao je 100 golova i ubedljivo je prvi na listi golgetera Super lige. U Čarapansko jato je sleteo iz uzbekistanskog Turona, a igrao je i u Kazahstanu, za Kajzar i Žetisu, branio boje grčkog AEL – a, izraelskog Bnei Sahnina. Po povratku iz Uzbekistana, za njega interesovao veliki broj domaćih superligaša, ali je Bojović prihvatio poziv iz Kruševca.

-Napredak je klub sa tradicijom, ima izuzetno lep stadion, na kome sam uvek rado igrao. Poznajem ljude iz kluba, Dodić mi je bio trener u Jagodni, znam se i sa dosta igrača i dileme nije bilo, izjavio je Milan Bojović.

Angažovanjem Bojovića Čarapani su potvrdili da se ne odriču borbe za plej of.

-Znam da nije krenulo kako se očekivalo, ali ništa nije strašno, ni nenadoknadivo. Još uvek je početna faza prvenstva. Jedna pobeda sve menja. Verujem da je to bila ova u Subotici. Napredak ima dobar tim i siguran sam da će kvalitet ubrzo u potpunosti isplivati na površinu , istakao je novi voća navale Čarapana.

Iz Uprave Napretka kažu da je sertifikat iz Uzbekistana stigao, sve formalnosti su završene i Bojović je na raspolaganju stručnom štabu za utakmicu protiv Voždovca.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track