"SKANDAL ZBOG POLJUPCA PREDSEDNIKA I FUDBALERKE IMA POZADINU!" Tupajić tvrdi: Sve je krenulo pre Svetskog prvenstva i OVE ODLUKE
Foto: Kurir TV, Printscreen

KURIR TV

"SKANDAL ZBOG POLJUPCA PREDSEDNIKA I FUDBALERKE IMA POZADINU!" Tupajić tvrdi: Sve je krenulo pre Svetskog prvenstva i OVE ODLUKE

Fudbal -

Luis Rubijales, predsednik saveza fudbalske reprezentacije Španije, je na dodeli nagrada poljubio svoju igračicu, Dženi Ermoso u usta. To je pokrenulo lavinu negativnih komentara, a pojavile su se nove informacije vezano za ovu situaciju.

Naime, Dženi Ermoso je potvrdila da nije pristala na poljubac sa predsednikom Rubijalesom, a njoj se priključilo 56 igrača španske reprezentacije koji su rekli da neće igrati dok se on ne ukloni sa čela saveza.

Španska Vlada je pokrenula sudski postupak za suspendovanje predsednika saveza, a FIFA je pokrenula i disciplinski postupak. Očekivalo se da on podnese ostavku, ali on je rekao da ne zaslužuje tu istragu i da je igračica dala pristanak.

Alen Tupajić, fudbalski trener, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde ke prokomentarisao ovaj skandal koji trese svet fudbala.

- Bio je taj neprimeren poljubac i uhvatila ga je kamere. Španija je po prvi put osvojila Svetsko prvenstvo za žene, posle duge vladavine Amerikanki i Nemica. Dakle, Rubijales je doveo Španiju do osvajanja Svetskog prvenstva. Taj trenutak jeste neprimeren, ali priroda čoveka, emocije, ponese te - rekao je Tupajić i dodao:

01:02

SKANDAL ZBOG POLJUPCA PREDSEDNIKA I FUDBALERKE IMA POZADINU! Tupajić tvrdi: Sve je krenulo pre Svetskog prvenstva i OVE ODLUKE

- Mada tu ima neka pozadina. Pred Svetsko prvenstvo njih 15 igračica je bilo protiv trenera Jorge Vilda, samo su 3 pozvane. Pa sad je pitanje da li je taj poljubac bio kapisla da se pokrene lavina protiv predsednika Saveza i trenera. Evo sada svi štrajkuju protiv njega. Mada UEFA nije reagovala i rekla je da je to na nivou FIFA-e. Tako da ima tu malo stvari koje nisu objašnjene.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track