ČUKA SAZNALA RASPORED MEČEVA U LIGI KONFERENCIJA: Brđani u prvom kolu gostuju Ferencvarošu - evo kada Fiorentina dolazi u Leskovac
Foto: Starsport

liga konferencija

ČUKA SAZNALA RASPORED MEČEVA U LIGI KONFERENCIJA: Brđani u prvom kolu gostuju Ferencvarošu - evo kada Fiorentina dolazi u Leskovac

Fudbal -

Čukarički će ove sezone debitovati u grupnoj fazi Lige konferencije. Ekipa sa Banovog brda se uovo takmičenje “preselila” posle poraza u dvomeču plej-ofa za Ligu Evrope od grčkog Olimpijakosa.

Fudbalski klub Čukarički saznao je juče protivnike u grupnoj fazi Lige konferencija. Tim sa Banovog brda "smešten" je u grupi F, gde se još nalaze Ferencvaroš, Fiorentina i Genk.

Danas su Brđani saznali i raspored mečeva u ovom takmičenju! Čukarički će u prvom kolu gostovati Ferencvarošu 21. septembra od 18,45 časova. U narednoj rundi Brđani će 5. oktobra (21 čas) ugostiti belgijski Genk u Leskovcu, potom sledi odlazak u Firencu na megdan Fiorentini, 26. oktobra od 21 čas. Novi spektakl u Leskovcu zakazan je za 9. novembar (18,45), kad u ovaj grad stiže upravo italijanska Fiorentina. Potom će Čukarički 30. novembra od 21 čas ugostiti Ferencvaroš, a grupnu fazu će zatvoriti utakmicom protiv Genka u Belgiji, 14. decembra od 18,45 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track