NEZAPAMĆENA LAKRDIJA U JEDNOJ OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: VAR naprasno zakazao pa sudija uzeo MOBILNI TELEFON! Produžio meč 22 minuta
Foto: Pritnscreen/Twitter

bruka

NEZAPAMĆENA LAKRDIJA U JEDNOJ OD NAJJAČIH LIGA EVROPE: VAR naprasno zakazao pa sudija uzeo MOBILNI TELEFON! Produžio meč 22 minuta

Fudbal -

Igralo se dok Porto ne postigne gol...

Velika prašina podigla se u Portugalu nakon utakmice četvrtog kola tamošnjeg šampionata između Porta i Aruke.

Veliki imaju sudijsku protekciju i to je svima odavno jasno, ali ono što se dogodilo u Portugalu prevršilo je svaku meru... Bruka viđena na "Dragau" nadmašila je sve do sada!

Favorizovani Porto je na svom stadionu izvukao remi (1:1) golom u 19. minutu nadoknade, a šokantni detalji sa ovog dramatičnog meča obišli su čitavu planetu.

Gosti su poveli u 83. minutu meča, a sudija Migel Nogeira se potrudio da se kući ne vrate sa tri osvojena boda.

U 89. minutu dosudio je penal za Porto, nakon očiglednog simuliranja Taremija. Dobio je signal iz VAR sobe da proveri odluku, međutim, kada je stigao pred monitor, tehnologija je naprasno zakazala, pa je sudija dobio mobilni telefon! Posle dužeg razgovora odlučio je da ipak ne pokaže na belu tačku, ali je produžio meč čak 17 minuta.

U 15. minutu nadoknade Nogeira je ponovo svirao penal za domaćina, ali Galeno nije bio precizan.

Igra je nastavljena i u 19. minutu nadoknade Porto je preko Evanilsona teškom mukom došao do 1:1. Tada se dogodila jedna izuzetno zanimljiva situacija - VAR je čudesno proradio i sudije su ustanovile da nije bilo ofsajda i da je gol Porta regularan.

Igralo se još tri minuta, a onda je sramni Nogeira napokon odsvirao kraj utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track