BRĐANI SE POJAČAVAJU ZA EVROPSKE IZAZOVE: Južnoafrikanac Sing novi fudbaler Čukaričkog
Foto: Fk. Čukarički

POJAČANJE

BRĐANI SE POJAČAVAJU ZA EVROPSKE IZAZOVE: Južnoafrikanac Sing novi fudbaler Čukaričkog

Fudbal -

Fudbalski klub Čukarički saopštio je da je Južnoafrikanac Luter Vesli Sing novi igrač tog kluba.Posle štopera Ognjena Vranješa i napadača Sandeja Adetunđija, Čukarički je pred debitantski nastup u grupnoj fazi Lige konferencije angažovao i krilnog napadača.i saopštio je da je Južnoafrikanac Luter Vesli Sing novi igrač tog kluba.

Posle štopera Ognjena Vranješa i napadača Sandeja Adetunđija, Čukarički je pred debitantski nastup u grupnoj fazi Lige konferencije angažovao i krilnog napadača.Ovaj 26-godišnji fudbaler je prethodne dve godine bio član danskog Kopenhagena, a sa novim klubom je potpisao ugovor na dve godine.

"Sing ima iskustvo igranja u Evropi i sa te strane neće mu biti potrebno mnogo vremena da se prilagodi. Doneće nam brzinu, ima i reprezentativno iskustvo na zavidnom nivou i sigurno će zaoštriti konkurenciju", rekao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, prenosi klub.

"Svu trojicu novih igrača ćemo registrovati za nastup u Ligi konferencije", dodao je Matijšević.

Sportski direktor Čukaričkog je naveo i da do 15. septembra i isteka prelaznog roka u Srbiji ima još vremena i da će klub sa Banovog brda "sigurno reagovati, ako bude bilo potrebe ili se pojavi neki zanimljiv igrač".

Pored Kopenhagena, Sing je u Evropi igrao i za švedski GAIS, potom je bio u portugalskoj Bragi, a igrao je u još nekoliko timova u toj zemlji.

Sing je nastupao za selekcije Južnoafričke Republike do 20 i do 23 godine, a 13 puta nosio je i dres seniorske reprezentacije, postigao je i tri gola.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track