OGROMAN SKANDAL DRMA ŠPANIJU: Predsednik FS u problemima do guše - poljubio fudbalerku na SP, ona ga sad prijavila policiji!
Foto: Screenshot

skandal

OGROMAN SKANDAL DRMA ŠPANIJU: Predsednik FS u problemima do guše - poljubio fudbalerku na SP, ona ga sad prijavila policiji!

Fudbal -

Španska fudbalerka Dženi Ermoso podnela je tužbu protiv suspendovanog predsednika Fudbalskog saveza Španije Luisa Rubijalesa zbog seksualnog napada, jer ju je poljubio u usta bez pristanka tokom nedavne dodele zlatnih medalja na Svetskom prvenstvu, saopštilo je danas tamošnje tužilaštvo.

Rubijales, kojeg je nedavno na 90 dana suspendovala Međunarodna fudbalska federacija (Fifa), poljubio je Ermoso posle finalne utakmice u Sidneju 20. avgusta, u kojoj je Španija pobedila Englesku sa 1:0 i prvi put postala prvak sveta.

Ermoso je ranije izjavila da poljubac nije bio sporazuman, dok je Rubijales to osporavao.

Nakon što je Fifa suspendovala Rubijalesa, za privremenog predsednika je izabran Pedro Roča, koji se u utorak izvinio javnosti zbog "neprihvatljivog ponašanja Rubijalesa".

FS Španije je juče sa mesta selektora ženske reprezentacije smenio Horhea Vildu, koji je ostao blizak Rubijalesu, a funkciju je preuzela Monserat Tome.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track