ZVEZDA IMA PLAN ZA PAKETE KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA: Mnogima će ostati želja da uživo vide MANČESTER SITI, LAJPCIG I JANG BOJS
Foto: www.crvenazvezdafk.com

jagma

ZVEZDA IMA PLAN ZA PAKETE KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA: Mnogima će ostati želja da uživo vide MANČESTER SITI, LAJPCIG I JANG BOJS

Fudbal -

Crvena zvezda će u Ligi šampiona igrati protiv više nego atraktivnih rivala, tako da tri spektakularne utakmice očekuju navijače crveno-belih na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na popularnu Marakanu dolaze aktuelni evropski prvak Mančester siti, jedan od najboljih timova Evrope i Bundeslige Lajpcig i šampion Švajcarske Jang Bojs. Imena rivala odmah su izazvala kod navijača veliki interes za karte.

Nije još poznato hoće li i kada biti pojedinačne karte ili paketi pušteni u prodaju. Prema saznanjima Kurira, u klubu razmišljaju o opciji da prodaje paketa ni ne bude, ili da ona bude ograničena.

Crvena zvezda, Crvena zvezda karte
foto: www.crvenazvezdafk.com

Naime, Zvezda je već prebacila klupski rekord kada je u pitanju broj prodatih sezonskih karata, a nakon što je saznala imena rivala u Ligi šampiona prodaja je dodatno skočila, a poseban skok viđen je i posle dovođenja tri pojačanja u poslednjem danu koji je bio predviđen za registraciju, kada su Zvezdu pojačali Hvan In Bom, Šerif Endjaji Naser Điga.

Baš iz ovih razloga očekuje se da brojka dodatno poraste do prvog meča koji crveno-beli igraju u Ligi šampiona na Marakani, protiv Jang Bojsa 4. oktobra.

Crvena zvezda, Crvena zvezda karte
foto: www.crvenazvezdafk.com

Veliki broj simpatizera Crvene zvezde koji još nije došao do sezonskih karata, raspituju se uveliko kada bi paketi ulaznica za tri utakmice Lige šampiona mogli da budu pušteni u prodaju. Prema našim saznanjima, kao što smo ranije i naveli u Ljutice Bogdana razmišljaju da možda prodaje paketa i ne bude, sve u zavisnosti od prodatih sezonskih karata, ili da se ona omogući samo vlasnicima sezonskih ulaznica, koji bi tako bili nagrađeni za vernost i dobili bi pravo preče kupovine i dodatnu pogodnost.

Ono što je gotovo izvesno, paketa karata za VIP zapad neće biti, ili će biti u ograničenom broju. Isto tako, kako saznajemo, razmišljaju na Marakani i da cene paketa budu skuplje i da budu približne ceni sezonskih karata, kako bi i time bili nagrađeni najverniji navijači koji su kupili sezonske.

Čelnici crveno-belih žele da u predstojećoj sezoni imaju što više navijača na utakmicama i prioritet im je da se veći deo stadiona rasproda putem Premium sezonskih karata, kako se ne bi dešavalo da Zvezda na utakmicama Lige šampiona ima 55.000 navijača, a već nekoliko dana na utakmicama u Superligi ta brojka bude i po deset puta manja.

Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Do prve utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona ostalo je još faktički mesec dana, ali za sada je sigurno da je jedini siguran ulaz na mečeve crveno-belih protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa kupovina premijum sezonske karte.

Podsetimo, Crvena zvezda počinje Ligu šampiona gostovanjem Mančester Sitiju 19. septembra, potom 4. oktobra dočekuje Jang Bojs, zatim 25. oktobra gostuje Lajpcigu, pa 7. novembra dočekuje nemački tim. Gostovanje Jang Bojsu je 28. novembra, a poslednji meč grupe je na Marakani protiv Mančester sitija 13. decembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track