"KOJE SMO MI HRVATI BUDALE" Reči hrvatskog trenera odzvanjaju regionom: Sipao hvalospeve na račun SRBA, pa poslao BRUTALNU PORUKU!
Foto: PRofimedia

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"KOJE SMO MI HRVATI BUDALE" Reči hrvatskog trenera odzvanjaju regionom: Sipao hvalospeve na račun SRBA, pa poslao BRUTALNU PORUKU!

Mundobasket -

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske, legendarni Aco Petrović, svojim izuzetno zanimljivim objavama na Tviteru izazvao je burne reakcije košarkaške javnosti u regionu.

U svom prepoznatiljivom stilu, otvoreno i bez uvijanja, hrvatski košarkaški stručnjak prokomentarisao je aktuelna dešavanja na Mundobasketu i poslao brutalnu poruku ljudima iz hrvatske košarke koji smatraju da bi tamošnji klubovi trebalo da napuste ABA ligu.

Petrović je bio oduševljen igrom Srbije u četvrtfinalu protiv Litvanije. Nakon ubedljivog trijumfa Orlova hrvatski trener sipao je hvalospeve na račun naše reprezentacije.

Nadao se Petrović da i Slovenija može da napravi iznenađenje protiv Kanade, pa da u polufinalu imamo dve Ex-Yu reprezentacije, ali to se na kraju nije dogodilo.

Ipak, on smatra da su rezultati koje su ostvarile Srbija, Slovenija i Crna Gora na ovom Mundobasketu pokazali Hrvatima koji bi da unište ABA ligu da bi to bio katastrofalan potez.

"Crna Gora je isto odigrala sjajno prvestvo, a mi bi da rasturimo ABA ligi igramo sami sa sobom. Koje smo mi b.....", napisao je Petrović na Tviteru.

Podsetimo, Petrović se godinama unazad javno "prepucava" sa sunarodnicima koji su oštri protivnici ABA lige. Imao je nekoliko žestokih polemika sa bivšim košarkašem Dinom Rađom koji smatra da regionalna liga uništava hrvatsku košarku.

Kurir sport

Bonus video:

02:29

ZANIMLJIV PODATAK O NAŠOJ REPREZENTACIJI I PEŠIĆU! Jedna okolnost je ista kao u Indijanapolisu kada smo osvojili svetsko prvenstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track